2013-06-19 22:19:13
Φωτογραφία για Το εισιτήριο για την άνοδο στη Superleague πήρε ο Παναιτωλικός
Πριν από το ματς είχε τον τίτλο του φαβορί Και όχι άδικα! Βλέπετε, ο Παναιτωλικός έστω και με ισοπαλία θα έπαιρνε το εισιτήριο της ανόδου στη Superleague.

Ωστόσο, δεν αρκέστηκε σε αυτό! Κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, στο «Πανθεσσαλικό», η ομάδα του Αγρινίου πήρε τη νίκη με 2-1 με τα τέρματα των Καμαρά (26’) και Κουτσοσπύρου (71’).

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έπαιζε μόνο για ένα αποτέλεσμα! Αυτό δεν ήταν άλλο από τη νίκη.

Όσο και αν προσπάθησαν οι παίκτες του Βόλου, δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα άλλο από το να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον Γενγκά στο 54ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν ξεκινήσει το ματς, σημειώθηκαν μικροεπεισόδια στη φυσούνα ανάμεσα σε παίκτες των δύο ομάδων.

Το ματς:

Η πρώτη καλή φάση στο ματς ήρθε μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Μπρέσκα να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ για τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Στεφανάκο να διώχνει σε κόρνερ εντυπωσιακά!


Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες! Πιο συγκεκριμένα ο Μελισσάς έπειτα από εκτέλεση φάουλ, βρήκε τη μπάλα με την πλάτη και εκείνη κατέληξε άουτ!

Στο 9ο λεπτό ο Ιορδανίδης σούταρε από μακρινή απόσταση, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Γκίτκου.

Στο 17ο λεπτό, ο Μπρέσκα απείλησε και πάλι με στημένη φάση. Ο ίδιος εκτέλεσε ένα φάουλ για τους γηπεδούχους, όμως και πάλι ο Στεφανάκος ήταν εκεί για να αποκρούσει!

Τέσσερα λεπτά πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Παναιτωλικός έφυγε στην κόντρα! Ο Μπελόν έβγαλε εξαιρετική ασίστ στον Καμαρά και εκείνος με ένα συρτό διαγώνιο σουτ από τα αριστερά άνοιξε το σκορ!

Μετά το γκολ μόλις δύο καλές ευκαιρίες σημειώθηκαν! Αυτές ήταν η κεφαλιές των Σολάκη και Πινδώνη. Την πρώτη την εξουδετέρωσε ο Στεφανάκος, ενώ η δεύτερη ήταν άστοχη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε κοντά στο γκολ! Ο Μπρέσκα έκαξνε τη σέντρα, αλλά ο Σολάκης δεν έπιασε όπως ήθελε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει όμως ο Σολάκης, το έκανε στο 54’ ο Γενγκά! Ο ίδιος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού μετά τη σέντρα του Καρρά!

Τρία λεπτά αργότερα, ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ, μιας και το σουτ του Μπακάκη κατέληξε άουτ.

Στο 71ο λεπτό όμως, ο Κουτσοσπύρος, ο οποίος είχε περάσει στο ματς λίγα λεπτά πριν έκανε το 1-2 για τον Παναιτωλικό. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπακάκης μπήκε από τα δεξιά και έκανε τη σέντρα, με τον Κουτσοσπύρο να κάνει την προβολή και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού Βόλου.

Από εκεί κι έπειτα, ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε αρκετά για να ισοφαρίσει, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποια σημαντική ευκαιρία.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ