2013-06-20 05:47:03
Φωτογραφία για Διαζύγιο Παναθηναϊκού με Μπουμσόνγκ
Μετά από τρία χρόνια παραμονής στον Παναθηναϊκό, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αποτελεί παρελθόν για το "τριφύλλι", όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη από την "πράσινη" ΠΑΕ.

Ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός το «διαζύγιο» με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, με τον Γάλλο να αποχωρεί μετά από τρία χρόνια παραμονής στο «τριφύλλι».

Ο 33χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός είχε άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το γεγονός όμως ότι αυτό ήταν ιδιαίτερα "βαρύ" για τα δεδομένα των "πράσινων" τον έφερε στην πόρτα της εξόδου. Παναθηναϊκός και ο Μπουμσόνγκ έφτασαν σε συμφωνία τόσο για τα οφειλόμενα που έχει να λάβει ο ποδοσφαιριστής όσο και για το ποσό του υπόλοιπου συμβολαίου του

Ο Μπουμσόνγκ αποχωρεί από τους "πράσινους" μετά από 3 χρόνια, έχοντας αγωνιστεί σε 64 αναμετρήσεις κι έχοντας σκοράρει 5 φορές με την πράσινη φανέλα. .

Η ανακοίνωση της αποδέσμευσης, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ζαν Αλαίν Μπουμσόνγκ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μένει Μεξικό ο Καστίγιο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μένει Μεξικό ο Καστίγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ