2013-06-20 05:41:26
Φωτογραφία για Αναβολή στην δίκη Ριμπερί - Μπενζεμά
Τον Ιανουάριο του 2014 θα προσέλθουν ξανά στο δικαστήριο οι Φρανκ Ριμπερί και Καρίμ Μπενζεμά, μετά την χθεσινή αναβολή που πήρε η υπόθεση τους. Οι δυο Γάλλοι άσσοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για την επί χρήμασι σεξουαλική επαφή με την ανήλικη τότε Ζαϊά Ντεάρ.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας το 2009 και ξεκίνησε να ερευνάται το 2010. Ωστόσο, στο χθεσινό δικαστήριο δεν παραβρέθηκε κανείς από τους δύο ποδοσφαιριστές. Οι Γάλλοι διεθνείς ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης και πρόστιμο της τάξης των 45.000 ευρώ, εάν τελικά αποδειχθεί η ενοχή τους.

"Ο Μπενζεμά θα αναγκαστεί να υποφέρει για αρκετό καιρό ακόμα", τόνισε ο δικηγόρος του Καρίμ Μπενζεμά ενώ ο νομικός εκπρόσωπος του Ριμπερί επεσήμανε: "Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία ελπίζω ότι θα αποδειχθεί αντισυνταγματική, επειδή είναι όλα σχετικά ή θα τελειώσει με την απόρριψη της υπόθεσης".

Η Μπάγερν Μονάχου από την πλευρά της εξέφρασε την συμπαράστασή στον ποδοσφαιριστή της, με τον τεχνικό διευθυντή, Ματίας Ζάμερ να δηλώνει: "Φυσικά και ανησυχούμε για την υπόθεση. Δεν μπορεί να περάσει έτσι ένα θέμα όπως αυτό. Έχουμε την ευθύνη του ποδοσφαιριστή μας, και θα λάβει την μεγαλύτερη υποστήριξη από εμάς".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ