2013-06-20 07:19:04
Φωτογραφία για Ο Πάπας ευλόγησε τα «αγριογούρουνα»
Ίσως είναι μία μέθοδος κι αυτή για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας. Αρκεί να το πιστεύεις. Άλλοι κάνουν σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης βασισμένα σε επιστημονική έρευνα.

Και άλλοι απλά επιστρατεύουν την πίστη τους.

Η λέσχη ιδιοκτητών Harley, η γνωστή HOG (Harley Owners Group) κάλεσε χιλιάδες μελών της να εισβάλουν στο Βατικανό, πλημμυρίζοντας την Οδό της Συμφιλίωσης (Via di Conciliazione) και την πλατεία του Αγίου Πέτρου, προκειμένου να ευλογηθούν από τον Πάπα Φραγκίσκο, τον προκαθήμενο της καθολικής εκκλησίας.

Ο Πάπας ουδόλως τρόμαξε από τα μαύρα δέρματα, τα τατουάζ και το πατροπαράδοτο «wild one» look των μελών του HOG, που χάριν παιδιάς αποκαλούνται διεθνώς και «αγριογούρουνα», μιας και Hog σημαίνει «αγριογούρουνο», αλλά και ευνουχισμένος οικόσιτος αρσενικός χοίρος.

Η είσπραξη της παπικής ευλογίας αποτέλεσε highlight ενός τετραήμερου event, εορταστικού των 110 χρόνων ζωής της Harley-Davidson.


Κατά κάποιες εκτιμήσεις, 100.000 φανατικοί της αμερικάνικης μάρκας συμμετέχουν στη γενέθλια γιορτή, μόνον στην Ευρώπη. Η γιορτή θα μετακινηθεί σε 11 διαφορετικές χώρες στις 6 ηπείρους πριν καταλήξει να κορυφωθεί στην έδρα της εταιρείας στο Μιλουόκι, τέλη Αυγούστου.

Σε αντάλλαγμα για την ευλογία, ο πρεσβύτερος αντιπρόεδρος της εταιρείας δώρισε στον Πάπα δύο κατάλευκες Harley-Davidson, προς χρήση από την ασφάλεια του Βατικανού και ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ με κεντημένο τον αετό στη ράχη.

«Έχουμε υποσχεθεί στους πελάτες μας να τους προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες, κάτι που κανένας άλλος κατασκευαστές δεν μπορεί», δήλωσε ο Mark-Hans Richer. «Η παπική ευλογία σήμερα αποτελεί την εκπλήρωση των υποσχέσεών μας για περιπέτειες επικών διαστάσεων».

Πράγματι είναι μοναδικός αυτός ο αμερικάνικος τρόπος συνδυασμού των «θείων» με τις επιταγές του μάρκετινγκ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ