2013-06-20 11:47:03
Φωτογραφία για Επιχείρηση για πάταξη της κυβείας στην επαρχία Πάφου
Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν χθες το βράδυ σε δύο υποστατικά μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων με επικεφαλή τον βοηθό υπεύθυνο, με σκοπό την πάταξη της κυβείας.

Σε έρευνα που διενήργησαν τα μέλη του ΟΠΕ κατόπιν δικαστικού εντάλματος σε υποστατικό που βρίσκεται επί της λεωφόρου Δανάης, κατασχέθηκαν ένα καπάκι τραπεζιού πόκερ, ένα καπάκι τραπεζιού ρουλέτας, μία ρουλέτα, 1.387 φίσσες διαφόρων χρωμάτων και 157 τραπουλόχαρτα.

Στο υποστατικό αυτό η Αστυνομία εντόπισε, εκτός από τον υπεύθυνο, άλλα τέσσερα πρόσωπα, τα οποία κατηγορήθηκαν γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης συνάθροισης με σκοπό την κυβεία. Ο υπεύθυνος του υποστατικού κατηγορήθηκε, επίσης, για το αδίκημα της παράνομης κατοχής της ρουλέτας.

Επίσης, τα μέλη του ΟΠΕ προχώρησαν σε έρευνα και δεύτερου υποστατικού που βρίσκεται στον Κόλπο των Κοραλίων στην Πέγεια.

Από το υποστατικό κατασχέθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Ο υπεύθυνος του υποστατικού κατηγορήθηκε για το αδίκημα της διατήρησης υποστατικού ως οίκο κυβείας, καθώς και για το ότι είχε στην κατοχή του όργανα που χρησιμοποιούσε για σκοπούς κυβείας.

philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αδιάβαστος ο Μέσι!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αδιάβαστος ο Μέσι!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ