2013-06-20 12:06:23
Φωτογραφία για Συμφώνησε με Ίσκο η Μαν.Σίτι!
Σε προφορική συμφωνία με τον Ίσκο ήρθε η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με την "As". Διαβάστε αναλυτικά για την περίπτωση του 21χρονου Ισπανού, τον οποίο θέλει και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένα ακόμη βήμα για την απόκτηση του Ίσκο φέρεται να έκανε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Ο 21χρονος αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους του Μανουέλ Πελεγκρίνι και η "As" αναφέρει πως οι "πολίτες" τα βρήκαν σε όλα με τον παίκτη.

Όσο για τη Μάλαγα, ο εκτελεστικός διευθυντής της, Μοαγιάντ Σατάτ, δήλωσε:"Είμαστε σε διαπραγματεύσεις για τον Ίσκο. Είναι αλήθεια πως υπάρχουν προτάσεις, αλλά πάντα κοιτάμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Δεν έχουμε δεχτεί κάποια πρόταση που να περιέχει μονοετή παραμονή του Ίσκο στη Μάλαγα μέσω δανεισμού".

Από εκεί και πέρα, μπορεί η ισπανική ομάδα να διαρρέει πως δε θα δεχτεί να παραχωρήσει τον παίκτη με ποσό μικρότερο των 35 εκ. ευρώ που είναι η ρήτρα του, όμως, το δημοσίευμα της "As" θεωρεί πως ο παίκτης θα μπορούσε να πουληθεί και γύρω στα 26 εκ. ευρώ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ