2013-06-20 12:08:14
Φωτογραφία για Και η Ρόμα στο ''κόλπο'' για Γιόβετιτς
Η Ρόμα μπαίνει "σφήνα" στη Γιουβέντους και ετοιμάζεται να καταθέσει άκρως δελεαστική πρόταση στη Φιορεντίνα για τον Στέφαν Γιόβετιτς. Διαβάστε το story.

Ο Ρούντι Γκαρσία τόνισε στην πρώτη του γνωριμία με τους Ιταλούς δημοσιογράφους πως ο στόχος της Ρόμα τη νέα σεζόν θα είναι να ευχαριστήσει τον κόσμο της μέσα από καλό ποδόσφαιρο και οι διοικούντες τον σύλλογο φαίνεται πως έβαλαν σκοπό να του προσφέρουν το καλύτερο δυνατό "δώρο".

Αυτό είναι η απόκτηση του Στέφαν Γιόβετιτς από τη Φιορεντίνα, με την ιταλική εφημερίδα "Il Tempo" να αποκαλύπτει στη σημερινή της έκδοση πως η ομάδα της "αιώνιας πόλης" επιθυμεί να κάνει το "κόλπο γκρόσο" του καλοκαιριού και να αρπάξει τον παίκτη μέσα από τα χέρια της Γιουβέντους.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός αποτελεί εδώ και καιρό τον υπαριθμόν 1 στόχο της "βέκια σινιόρα", με το δημοσίευμα αυτό να αναφέρει πάντως ότι η Ρόμα προσφέρει 20.000.000 ευρώ στη Φιορεντίνα μαζί με τα δικαιώματα των νεαρών Μπερτολάτσι και Ρομανιόλι.


Το εν λόγω μέσο υπογραμμίζει πως η Φιορεντίνα εμφανίζεται θετική στο να παραχωρήσει το μεγάλο της αστέρι έναντι μίας τέτοιας προσφοράς, με το "αγκάθι" όμως να ενδέχεται να προκύψει από την επιθυμία του παίκτη να πάρει μεταγραφή στη Γιουβέντους.

Να σημειωθεί πως για να κινηθεί για την απόκτηση του Γιόβετιτς, η Ρόμα καλείται πρώτα να... απαλλαχτεί από τον Πάμπλο Οσβάλντο, με τη Σαουθάμπτον να είναι διατεθειμένη από την πλευρά της να δαπανήσει μέχρι και 20.000.000 ευρώ για να τον φέρει στην Premier League.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συμφώνησε με Ίσκο η Μαν.Σίτι!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συμφώνησε με Ίσκο η Μαν.Σίτι!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ