2013-06-20 12:03:38
Φωτογραφία για Παίρνει Πετρόπουλο και ανανεώνει με Μανιά ο Απόλλων Σμύρνης
Ο Απόλλων Σμύρνης είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Αντώνη Πετρόπουλου, ενώ φαίνεται πως υπάρχει διάθεση παραμονής και του Μανιά

Διπλό "χτύπημα" στην επίθεση ετοιμάζει ο Απόλλων Σμύρνης τόσο με την απόκτηση του Αντώνη Πετρόπουλου, όσο και με την παραμονή του Μιχάλη Μανιά.

Συγκεκριμένα η "ελαφρά ταξιαρχία" κατέθεσε πρόταση στον 28άχρονο πρώην επιθετικό της ΑΕΚ και ήδη έχει εισπράξει προφορικά θετική απάντηση.

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα κάνουν υπέρβαση για τον Πετρόπουλο προσφέροντας απολαβές 130.000 ευρώ το χρόνο, που με κάποια μπόνους μπορούν να φτάσουν ακόμα και τις 150.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό δύσκολα θα το βρει ο Πετρογκόλ σε άλλη ελληνική ομάδα, οπότε ο σύλλογος της Αθήνας φαίνεται πως έχει το πάνω χέρι.

Αλλαγή κλίματος με Μανιά

Όλα έδειχναν πως Μανιάς και Απόλλωνας δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, ειδικά μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Τα πράγματα τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, έχουν αλλάξει και δεν αποκλείεται να έχουμε ανατροπή και παραμονή του 24άχρονου άσου.

Και από τις δυο πλευρές υπάρχει καλή θέληση για συζήτηση, οπότε μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ