2013-06-20 14:46:03
Φωτογραφία για ASTON MARTIN Vanquish Volante : H Aston Martin Vanquish Volante είναι η πρώτη Volante κατασκευασμένη από ανθρακονήματα [video]
του Μιχάλη Ντιβέρη

Η Aston Martin Vanquish Volante δεν είναι παρά η Cabrio έκδοση της κορυφαίας Aston Martin αυτή τη στιγμή, που δεν είναι άλλη από την Vanquish.

Η Aston Martin Vanquish Volante διαφέρει σχεδιαστικά από την Aston Martin Vanquish μόνο στο πίσω μέρος, καθώς αυτό έχει προσαρμοστεί πλέον στην έλλειψη οροφής.

Η τελευταία, λειτουργεί ηλεκτρικά και χρειάζεται μόλις 14.0sec για να ανοίξει και να κρυφτεί στο κατασκευασμένο από ανθρακονήματα κάλυμμά της. Από ανθρακονήματα είναι εξάλλου και όλο το υπόλοιπο αμάξωμα της Aston Martin Vanquish Volante, γεγονός που της χαρίζει και τον τίτλο της πρώτης ανθρακονημάτινης Volante που κατασκευάστηκε ποτέ.

Φυσικά η χρήση ανθρακονημάτων περιόρισε αρκετά το βάρος του αυτοκινήτου, το οποίο είναι μόλις εννέα κιλά πιο πάνω (1.844 κιλά) από αυτό της Coupe έκδοσης.

Το 2+2 θέσεων εσωτερικό δεν έχει αισθητικές αλλαγές, ενώ ο χώρος αποσκευών είναι στα 279 λίτρα ανεξαρτήτως της θέσης της οροφής.

Η Aston Martin Vanquish Volante έχει τον ίδιο κινητήρα με την Vanquish. Αυτός είναι ο 6.0lt V12, απόδοσης 573ps. Έτσι, η Aston Martin Vanquish Volante χρειάζεται για τα 0-100 km/h 4,1sec με την τελική της ταχύτητα να είναι 295 km/h. Η μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς γίνεται μέσω του 6τάχυτου κιβωτίου Touchtronic-2.

peritroxon.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εύκολη πορτοκαλόπιτα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εύκολη πορτοκαλόπιτα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ