2013-06-20 21:39:24
Φωτογραφία για «Είμαι έτοιμη να προσφύγω στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων»
Προσφυγή υπέρ του Μπερλουσκόνι προαναγγέλλει η Μπιανκοφιόρε

Έτοιμη να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, υπέρ του Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε η Ιταλίδα υφυπουργός αρμόδια για την Δημόσια Διοίκηση, Μικαέλα Μπιανκοφιόρε.

«Αν ο Μπερλουσκόνι μου δώσει την άδεια, είμαι έτοιμη να προσφύγω στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει επιτέλους μια δίκαιη δίκη», είπε η Μπιανκοφιόρε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη.

Αναφερόμενη στην απόφαση με την οποία το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ιταλίας όρισε χθες ότι η υπόθεση Μέντιασετ, στο πλαίσιο της οποίας ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται για απάτη με χρήση εικονικών τιμολογίων στην αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων, πρέπει να εκδικασθεί κανονικά από τον Άρειο Πάγο, η ίδια τόνισε ότι «με την ετυμηγορία αυτή έληξε η ομαλή συνεργασία ανάμεσα στις διακριτές κρατικές εξουσίες».

Για την Μπιανκοφιόρε, ένα από τα πιο προβεβλημένα στελέχη της ιταλικής κεντροδεξιάς, «πρέπει να σταματήσει η πρακτική που επιτρέπει στους πολιτικούς να επιλέγουν και να διορίζουν τους ιθύνοντες του δικαστικού σώματος».
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
3282 - Βραδινή Τράπεζα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
3282 - Βραδινή Τράπεζα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ