2013-06-21 13:20:17
Φωτογραφία για Μπαράζ κατασχέσεων στο δήμο Φαιστού!
Οι ανεξόφλητες οφειλές του δήμου Φαιστού σε ιδιώτες, φέρνουν στο κατώφλι του δήμου δικαστικούς κλητήρες για μπαράζ κατασχέσεων περιουσιακών του στοιχείων.

Η απειλή των κατασχέσεων για το δήμο Φαιστού φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά καθώς η δημοτική αρχή, παρά τις δικαστικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί σε βάρος της, αρνείται να πληρώσει τις οφειλές της σε ιδιώτες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του prismanews.gr, την ερχόμενη εβδομάδα οι ιδιώτες θα επιδώσουν με κλητήρα την απόφαση για κατάσχεση στο Δήμο, η οποία είναι άμεσα εφαρμοστέα. Να σημειωθεί ότι οι δικαστικές αποφάσεις έχουν βγει από το φθινόπωρο, αλλά ο Δήμος δεν έχει συμμορφωθεί και επιμένει να μην πληρώνει τα χρέη του για εργασίες οι οποίες έχουν γίνει αρκετά χρόνια πριν.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Δήμος συνεχίζει και προχωράει σε αναθέσεις εργασιών και σε άλλους ιδιώτες, παρά τις οφειλές του που παραμένουν ανεξόφλητες. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το θέμα έχει φτάσει στα αυτιά της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου η οποία μάλιστα έχει συζητήσει το θέμα και πρόκειται τις επόμενες ημέρες να εκδώσει και σχετική απόφαση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ