2013-06-21 13:42:03
Φωτογραφία για Εξιχνιάστηκε υπόθεση απαγωγής τριών νεαρών στο Σχηματάρι
Ζητούσαν λύτρα από τις οικογένειές τους, για να τους αφήσουν ελεύθερους. Υπόθεση απαγωγής τριών Σύριων, ηλικίας 22,20 και ...19 χρόνων, στο Σχηματάρι, εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το χώρο που κρατούνταν οι απαχθέντες επί 10 μέρες και να τους απελευθερώσουν.

Δράστες της απαγωγής ήταν ένας 52χρονος Πακιστανός, ο οποίος συνελήφθη, ένας 24χρονος συμπατριώτης του και ένας 53χρονος Ινδός, οι οποίοι αναζητούνται για να συλληφθούν.

Σε βάρος των τριών δραστών,σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της αρπαγής,εκβίασης, απειλής και παράβασης νομοθεσίας περί όπλων.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τους τρεις Σύριους κλειδωμένους σε παράπηγμα σε αγροτική τοποθεσία στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Σχηματαρίου, την Τετάρτη 19 Ιουνίου, ενώ τους επιτηρούσε ο 52χρονος Πακιστανός,ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε,ότι οι τρεις απαχθέντες κρατούνταν στο παράπηγμα από τις 9 Ιουνίου, ενώ για την απελευθέρωση τους οι δράστες απαιτούσαν από τους γονείς τους στη Συρία, την καταβολή λύτρων 2.500 ευρώ για τον καθένα.
egnomi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ