2013-06-21 14:38:04
Φωτογραφία για Με νέα πρόσωπα και επιστροφές η κλήση του Τρινκιέρι
Ανακοινώθηκαν οι 18 παίκτες που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Οι κλήσεις περιέχουν νέα ονόματα (Γιάνκοβιτς, Κατσίβελης) και περισσότερες επιστροφές. Στα πλάνα του Αντρέα Τρινκιέρι είναι οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Στράτος Περπέρογλου και Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, αλλά και οι διεθνείς που παίζουν στο εξωτερικό.

Αναλυτικά οι κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού: Κώστας Βασιλειάδης (Μπιλμπάο), Ίαν Βουγιούκας (Ούνιξ Καζάν), Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (Παναθηναϊκός), Νίκος Ζήσης (Μπιλμπάο), Κώστας Καϊμακόγλου (Ούνιξ Καζάν), Δημήτρης Κατσίβελης (Ολυμπιακός), Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (Μπαρτσελόνα), Νικ Καλάθης (Κουμπάν), Γιάννης Μπουρούσης (Μιλάνο), Μάικ Μπράμος (Παναθηναϊκός), Νίκος Παππάς (Παναθηναϊκός), Στράτος Περπέρογλου (Ολυμπιακός), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός), Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Σοφοκλής Σχορτσιανίτης (Παναθηναϊκός) και Αντώνης Φώτσης (Μιλάνο).

Οι διεθνείς θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις στις 22 και 23 Ιουλίου και στις 24 Ιουλίου θα αναχωρήσουν από την Αθήνα με προορισμό το Καρπενήσι και το πρώτο στάδιο προετοιμασίας.

news.pathfinder.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ