2013-06-23 09:12:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Aστακός σήμερα το κέντρο ενόψει της νές συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής
Νέα συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν σήμερα στην Πάτρα στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής στα νέα γραφεία της οδού Γούναρη. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, η τοπική αστυνομία έχει προετοιμαστεί να λάβει ισχυρά μέτρα στο κέντρο της πόλης, ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Μια εβδομάδα μετά την παρουσία των βουλευτών Ηλία Παναγιώταρου, Μιχαήλ Αρβανίτη, Κασιδιάρη Ηλία και του υπεύθυνου περιφέρειας Νοτιοδυτικής Ελλάδας Χρήστου Ρήγα και την ομιλία τους στα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος, επί της οδού Δημ. Γούναρη 54, ένας ακόμη βουλευτής της Χρυσής Αυγής θα κάνει την εμφάνισή του στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Πρόκειται για το βουλευτή Κορινθίας του κόμματος, Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του θα βρεθεί αυτή την Κυριακή στην Πάτρα, προκειμένου να μιλήσει σε συγκέντρωση με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, στα νέα γραφεία, που θα πραγματοποιηθεί στις 8.00 το βράδυ.


Δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής ήταν οι κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Τοπική Οργάνωση του κόμματος στο Αίγιο χθες το βράδυ.

Πρόκειται για τον Αχαιό βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη και τον βουλευτή Κορινθίας Ευστάθιο Μπούκουρα. Κύριο θέμα των ομιλιών είναι οι πολιτικές εξελίξεις.

Ωστόσο, οι συγκεντρώσεις σε Πάτρα και Αίγιο δεν θα είναι οι μοναδικές κομματικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής για το διήμερο στην Δυτική Ελλάδα. Την Κυριακή ο κ. Μπούκουρας θα βρίσκεται στο Μεσολόγγι για να μιλήσει στις 12: 00 το μεσημέρι σε συγκέντρωση που θα γίνει στα γραφεία της Ιεράς πόλεως.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ