2013-06-25 07:35:03
Φωτογραφία για Έπιασαν ύποπτο για το μακελειό στις γαλλικές Άλπεις
Στα χέρια της βρετανικής αστυνομίας βρίσκεται ένας 54χρονος, ως ύποπτος για τη υπόθεση της δολοφονίας τεσσάρων ανθρώπων τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Πρόκειται για τον αδελφό του του Σάαντ αλ-Χίλι, ενός εκ των θυμάτων της σφαγής τον περασμένο Σεπτέμβριο στην περιοχή Σεβαλίν στις γαλλικές Άλπεις.

Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση, ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα στη Βρετανία και στη λέσχη του γκολφ όπου είναι διαχειριστής.

"Κρίναμε ότι υπάρχουν επαρκείς κατηγορίες για τον εξετάσουμε (υπό το καθεστώς προφυλάκισης)", είπε ο Ερίκ Μεγιό. "Πρέπει να του θέσουμε ερωτήσεις για το πως διαχειρίζεται τον χρόνο του, για τις σχέσεις του με τον αδελφό του, για την οικογενειακή κληρονομιά", πρόσθεσε ο εισαγγελέας.

Το έγκλημα έγινε σε δασική περιοχή της Άνω Σαβοΐας στην ανατολική Γαλλία τον περασμένο Σεπτέμβριο, με θύματα μέλη της ιρακινής καταγωγής βρετανικής οικογένειας αλ-Χίλι, τα οποία βρέθηκαν νεκρά από σφαίρες στο αυτοκίνητό τους, όπως και ένας γάλλος ποδηλάτης που επίσης βρέθηκε νεκρός δίπλα στο αυτοκίνητό τους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Bulldozer Conditioner: AMD Super Pi Patch
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Bulldozer Conditioner: AMD Super Pi Patch
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ