2013-06-27 17:47:05
Φωτογραφία για talksport : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΥΛΑΜ
Στην αποκάλυψη ότι ο Ολυμπιακός έχει το... πάνω χέρι στην διεκδίκηση του Μόργκαν Αμαλφιτανό από τη Φούλαμ προέβησαν αγγλικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «talksport», οι ερυθρόλευκοι έχουν αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι της Φούλαμ αναφορικά με την διεκδίκηση του 28χρονου διθενούς Γάλλου μέσου της Μαρσέιγ!

«O Μάρτιν Γιόλ (τεχνικός της Φούλαμ), ήλπιζε ότι θα καταφέρει να συμφωνήσει με τον Γάλλο άσο, ο οποίος επιθυμεί να μετακομίσει σε ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται βασικός. Ο 28χρονος άσος που είναι στη Μαρσέιγ τις τελευταίες δύο σεζόν, πασχίζει να βρει την φόρμα του καθώς έχει αγωνιστεί μόλις στα μισά παιχνίδια των Μασσαλών φέτος», ήταν η αρχική τοποθέτηση του δημοσιεύματος, για να προσθέσει:

«Η Μαρσέιγ του επιτρέπει να φύγει ως δανεικός και το Craven Cottage ήταν ένας πιθανός προορισμός για εκείνον, αλλά σύμφωνα με την Equipe, οδεύει προς την Ελλάδα. Έχει αναφερθεί ότι ο πρωταθλητής Ελλάδος, Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση του δανεισμού του Αμαλφιτανό από τους Μασσαλούς, με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ