2013-06-28 18:30:10
Φωτογραφία για Ο εκφοβισμός στα social media λύγισε την Πάρις Τζάκσον
Έχουν περάσει περίπου τρεις εβδομάδες από το μοιραίο βράδυ που η

Πάρις Τζάκσον, κόρη του βασιλιά της ποπ, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, παίρνοντας υπερβολική δόση χαπιών και κόβοντας της φλέβες της.

Όπως ανέφεραν τότε τα ξένα μέσα, η 15χρονη έπασχε από βαριά κατάθλιψη λόγω του θανάτου του πατέρα της, γεγονός που την οδήγησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Τώρα, σύμφωνα με το αμερικάνικο site TMZ, η κατάθλιψή της οφείλεται και στον εκφοβισμό που δεχόταν μέσω των social media και κυρίως μέσω του Facebook.

Η έφηβη ασφυκτιούσε από τα σχόλια που αναρτούσαν στο προφίλ της, τα περισσότερα από τα οποία αφορούσαν τον πατέρα της και τον τρόπο ζωής του, τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και την παράξενη ζωή της ίδιας της 15χρονης όταν ο πατέρας της ήταν ζωντανός.

"Η Πάρις τα έπαιρνε όλα πολύ προσωπικά… Την κατέστρεψαν" ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας Τζάκσον, υποστηρίζοντας πως η απόπειρα αυτοκτονίας συνδέεται με το διαδικτυακό νταηλίκι.

Πάντως, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο ιατρικό κέντρο UCLA, η οικογένειά της επιχείρησε να διαγράψει την προσωπική της σελίδα ανεπιτυχώς τελικά, μιας και είναι πολιτική του να μην μπορεί να κλείσει κανείς το λογαριασμό του ενός χρηστή, εάν εκείνος είναι πάνω από 13 ετών.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ