2013-07-04 00:47:03
Φωτογραφία για Γεύμα εργασίας στους Ελληνικής καταγωγής Βουλευτές από τα κοινοβούλια 27 χωρών
Γεύμα εργασίας παρέθεσαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ιωάννης Τραγάκης με τον Πρόεδρο της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας - Ρουμανίας κ. Λευτέρη Αυγενάκη και... τον Πρόεδρο της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας - Ρωσίας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, προς τιμήν των συμμετεχόντων Βουλευτών Ελληνικής Καταγωγής στην 9η Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, σήμερα Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013 στο εστιατόριο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης.

Του σημερινού γεύματος προηγήθηκε η διαδικασία εκλογής του Προέδρου και των νέων μελών, στο πλαίσιο της 9ης Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού. Οι Βουλευτές συνεχάρησαν τον Πρόεδρο της Πα.Δ.Ε.Ε και Έλληνα Βουλευτής του Αυστραλιανού Κοινοβουλίου κ. Γιάννη Πανταζόπουλο.

Σήμερα τα μέλη της Πα.Δ.Ε.Ε. αριθμούν τα 200, προερχόμενα από 27 χώρες. Σε αυτά περιλαμβάνονται πρ. Πρωθυπουργοί, Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι Κοινοβουλίων, Υπουργοί, Βουλευτές και Γερουσιαστές ελληνικής καταγωγής εκλεγμένοι σε διάφορα νομοθετικά σώματα σε όλο τον κόσμο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ