2013-07-04 01:53:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Συνελήφθησαν Αλβανοί που εξέδιδαν 26χρονη ομοεθνή τους
Συνελήφθησαν χθες (2-7-2013) αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25 και 23 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.

Ειδικότερα, στα πλαίσια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αστυνομικός ο οποίος προσποιήθηκε τον πελάτη, συνάντησε την 26χρονη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας και της παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ.

Στη συνέχεια η 26χρονη συνάντησε τους δύο μαστροπούς οι οποίοι την ανέμεναν σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο και τους παρέδωσε το χρηματικό ποσό.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί, τους τελευταίους δύο μήνες, προήγαγαν στην πορνεία την 26χρονη με σκοπό την αποκόμιση χρηματικού οφέλους.

Από τον έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων προέκυψε ότι τόσο ο 23χρονος όσο και η 26χρονη είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στη χώρα, ενώ από τις έρευνες κατασχέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 345 ευρώ.

Οι δύο μαστροποί θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ η 26χρονη κρατείται προκειμένου να δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την απέλασή της.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ