2013-07-04 03:50:03
Φωτογραφία για Συνεχίζεται ο δικαστικός αγώνας Shakira - Antonio
Ευτυχώς που η Shakira δεν διαγράφει τα emails της γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να αντικρούσει τους ψευδείς, κατά τη μαρτυρία της, ισχυρισμούς του πρώην συντρόφου της.

Ο Antonio de la Rua, γιος του πρώην προέδρου της Αργεντινής, κατέθεσε τον περασμένο Απρίλιο αγωγή εναντίον της ποπ τραγουδίστριας, διεκδικώντας 250 εκατομμύρια δολάρια για τις υπηρεσίες που της πρόσφερε ως πρώην μάνατζέρ της.

Η Shakira, ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει και υποστηρίζει ότι είχε χτίσει την καριέρα της προτού γνωρίσει τον de la Rua, το 2000. Σύμφωνα με το TMZ, για να το αποδείξει προσκόμισε ως πειστήριο στις αρμόδιες Αρχές του Λος Άντζελες ένα email, στο οποίο ο de la Rua δήλωνε: "Δεν είμαι συνεργάτης σου σε καμία από τις εταιρείες σου. Εσύ είσαι η μοναδική ιδιοκτήτρια".

Επιπλέον, η 36χρονη τραγουδίστρια έχει καταθέσει το μοναδικό έγγραφο που έχουν υπογράψει από κοινού με τον de la Rua. Πρόκειται για ένα συμφωνητικό, του 2006, με το οποίο όριζαν ότι θα κρατούσαν ξεχωριστά τα περιουσιακά τους στοιχεία σε περίπτωση που χώριζαν.


Η συμφωνία αφορούσε έναν κοινό λογαριασμό ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων, ο οποίος θα μοιραζόταν στη μέση εφόσον διέλυαν τη σχέση τους. Επίσης, είχαν συμφωνήσει να αποποιηθούν του δικαιώματός τους σε μελλοντικά κέρδη, που θα προέκυπταν από όποια δραστηριότητα των δύο πρώην συντρόφων.

Η Shakira εξήγησε στο δικαστήριο ότι ο λόγος που υπόγραψαν το παραπάνω συμφωνητικό ήταν για να αποτρέψουν κάποια ανόητη αγωγή στο μέλλον... όπως αυτή που κατέθεσε τελικά ο 39χρονος Antonio.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ