2013-07-07 10:21:02
Φωτογραφία για Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ Η... ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ... ΤΡΑΚΗ!
Τελικά τους πόνεσες πολύ Σπανούλαρε με την απόφασή σου! Περίμεναν πως και πως να φύγεις από τον Ολυμπιακό για να επαληθευτούν στο... Φραγκοφονούλης, να πουν "ορίστε, έφυγε και από τους γαύρους για τα λεφτά, όπως είχε κάνει και με μας".

Όχι πράσινα ανθρωπάκια, ο Σπανούλης τελικά πάνω από τα λεφτά βάζει άλλα πράγματα. Αν στην περίπτωσή σας, σας πέταξε τα εκατομμύρια που του προσφέρατε στη μούρη, δε μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στην ομάδα που τον έχρισε ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ φορές πρωταθλητή ευρώπης, πράγμα που εσείς οι... πανίσχυροι, ούτε ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΣΑΤΕ ΠΟΤΕ Ήμουν από αυτούς που... δεν τους άρεσε η κίνηση κάποιων οπαδών μας να πάνε και να του ζητήσουν έξω από την Arcadia να μείνει στον Ολυμπιακό. Ήμουν απ'αυτούς που δεν θα τα έβαφε... μαύρα, αν τελικά έφευγε, παρόλο που θα ήταν όντως τεράστια η απώλειά του. Γιατί; Γιατί έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους ΜΑΓΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ!

Η παραμονή Σπανούλη τους έκανε να καταναλώσουν ρε ρυθμούς..
. χοντρικής το χαρτί υγείας για ένα σημαντικό λόγο! Ο Σπανούλης έμεινε στον βασιλιά της Ευρώπης επειδή υπάρχει προοπτική να... συνεχίσει να είναι. Ναι, περισσότερο και από την παραμονή Σπανούλη, χάρηκα ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ που έμεινε. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι σκοπεύουν να δώσουν ότι χρειαστεί για να παραμείνει ο Θρύλος μας πρωταθλητής ευρώπης, πράγμα που όσα πέτσινα και αν πάρουν με τους Γκόντες και τους... Τανατζήδες, δεν μπορεί να χωνευτεί. Δεν είδατε και τον... Mποχού; Μεγαλύτερο επίτευγμα (μας είπε) η κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΠΑΟ από το ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού! Είχαν λέει, νέα ομάδα, γι'αυτό! Δηλαδή ο Ίβκοβιτς πέρσι με το ελληνικό πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό στην Πόλη με πιτσιρίκια και με νέα ομάδα, τι έπρεπε να πει;

Κάποια... αντικειμενικά μέσα, το γύρισαν τώρα, με αποκαλύψεις ότι ο Σπανούλης τελικά δε μένει με 6 εκ ευρώ για 3 χρόνια, αλλά με 8 , με 10 , με 12 εκ!

Όχι μωρέ, με 15 εκ ευρώ έμεινε τελικά, λέμε εμείς! Όσο και αν προσπαθείτε όλοι εσείς που είχατε στείλει τον Σπανούλη στη Ρωσία και την Βαρκελώνη να μας πείτε ότι ο Σπανούλης τελικά έμεινε επειδή οι Αγγελόπουλοι τους έδωσαν τα περισσότερα, περαστικά σας! Όλοι εσείς οι αλλόθρησκοι που ξενυχτήσατε το βράδυ του ραντεβού του Kill Bill με του Αγγελόπουλους για να... επιβεβαίωσετε τη διάλυση του πρωταθλητή ευρώπης, περνάτε... μαύρο καλοκαίρι. Ξαναλέω, όχι τόσο για την παραμονή του Σπανούλη, όσο για τις προθέσεις των Αγγελόπουλων και με την προοπτική της κατάκτησης της ΤΡΙΤΗΣ ΣΕΡΙ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ από τον βασιλιά, πράγμα το οποίο τρέμετε!

Παρηγοριά λοιπόν στην... πατσαβούρα σας, μέχρι ν'αρχίσει η νέα περίοδος που θα έχει αμέτρητες σφαλιάρες ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ. Μαθημένοι είστε άλλωστε! Όσο για το Ελληνικό πρωτάθλημα, οι Αγγελόπουλοι είναι έτοιμοι να φτιάξουν ομάδα που θα νικάει και τους... 8, να είστε σίγουροι. Και πάντα σε αθλητικά πλαίσια... Όχι με καραγκιοζιλίκια,πιέσει για... ντόπινγκ κοντρόλ (αλήθεια, τα αποτελέσματα βγήκαν;) εκφοβισμούς κτλ...

Σας πονάει που ο Θρύλος κατακτάει την ευρωλίγκα πεντακάθαρα και ΜΑΓΚΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ. Όσο και αν προσπαθείτε να μειώσετε αυτή την επιτυχία με τις... ατάκες της πλάκας και του πόνου, το μόνο που καταφέρνετε είναι να γελάει ο κόσμος μαζί σας και να δείχνετε σε όλους πόσο πονάει όταν ο Θρύλος... γλεντάει!

Άντε γεια λοιπόν... τοσοδούληδες!

Y.Γ : Ο Μπερτομέου παραμένει ισχυρός άντρας της Ευρωλίγκας ή τον... ξήλωσαν οι κλαψιάρηδες;
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ