2013-07-07 10:35:10
Φωτογραφία για ΜΕ... ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η «ΠΡΩΤΗ» ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ!
Την πρώτη προπόνηση (δεν είναι ανοιχτή) θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν και σε αυτή θα υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα.

Πρόκειται για τους νεοαποκτηθέντες Βάις, Ντομίνγκεζ, τους Ντε Βινσέντι, Σάμαρη, Σαλίνο, που είχαν αποκτηθεί από τους προηγούμενους μήνες, ενώ στο Ρέντη από τους δανεικούς που είχαν δοθεί πέρυσι αναμένεται να βρεθεί ο Τάτος. Απόντες, με άδεια θα είναι οι Ολαϊτάν, Κάρολ, με τον Νιγηριανό να ενσωματώνεται αύριο στην ομάδα.

Οι παίκτες θα χωριστούν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, σε δύο γκρουπ και το ένα θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις σήμερα το πρωί και το άλλο, θα πάει στο Ρέντη στις 7 το απόγευμα για την πρώτη προπόνηση.

Αντιστρόφως ανάλογο θα είναι το πρόγραμμα των δύο γκρουπ αύριο και την Τρίτη η αποστολή θα μεταβεί στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα γίνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Εκεί οι ερυθρόλευκοι θα μείνουν για ένα δεκαήμερο, θα επιστρέψουν στις 19 του μήνα και μετά από έξι ημέρες, στις 25 θα μεταβούν στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Μπαντ Σέμπορν, όπου θα παραμείνουν για οχτώ ημέρες.

Στις 2 Αυγούστου οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν και πάλι στην Ελλάδα για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος μετά το Δεκαπενταύγουστο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ