2013-07-10 10:45:04
Φωτογραφία για ΤΩΡΑ: Κατάληψη στο γραφείο του πρύτανη του ΑΠΘ από τον πρόεδρο του ΕΚΘ κι εργολαβικούς υπαλλήλους [video]
«Έφοδο» και κατάληψη στο γραφείο του πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλου, πραγματοποιούν αυτή την ώρα πρώην εργολαβικοί υπάλληλοι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης , Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης. Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι διεκδικούν δεδουλευμένα από την περίοδο Αυγούστου- Δεκεμβρίου-2012, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε διαμαρτυρία, καθώς ενώ ζήτησαν συνάντηση με τον κ. Μυλόπουλο, ο ίδιος τους παρέπεμψε σε εκπρόσωπο της οικονομικής υπηρεσίας του Πανεπιστημίου.

Οι εργολαβικοί υπάλληλοι διεκδικούν τα οφειλόμενα, τα οποία όπως λένε, ο ίδιος ο πρύτανης είχε υποσχεθεί ότι θα τους καταβάλει, σε συνάντηση που είχαν ενώπιον Εισαγγελέα, στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Από τότε, έχουν περάσει μήνες και το ποσό δεν τους καταβλήθηκε. Μάλιστα, όπως αναφέρουν στο Thestival.gr, πριν λίγες, το πανεπιστήμιο προκήρυξε νέο διαγωνισμό για την πρόσληψη 264 ατόμων στον τομέα της καθαριότητας, για το διάστημα από 8-31 Ιουλίου.
thestival.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ