2013-07-10 11:55:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Η παράκληση των γονέων της 24χρονης Ιωάννας που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Το τελευταίο αντίο στην 24χρονη Ιωάννα λένε σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι της άτυχης κοπέλας, που έφυγε πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή.

Η κόρη γνωστού χρυσοχόου που δραστηριοποιείται στην Πάτρα, σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Μπελίζε της Κεντρικής Αμερικής. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 15.00 το μεσημέρι από τον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας Πατρών, ενώ η ταφή θα γίνει στο Α΄Νεκροταφείο. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις στο Θ.Π.Κ. "Μέριμνα".

Η τελευταία πράξη του δράματος με την κηδεία της άτυχης Ιωάννας Η άτυχη Ιωάννα Θωμοπούλου, θέλησε να πάει μαζί με τις φίλες και συμφοιτήτριές της στη Φιλαδέλφεια για να ζήσει από κοντά την μεγάλη γιορτή για την Ανεξαρτησία της Αμερικής, λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσει τη χώρα που τη φιλοξένησε για να κάνει τις μεταπτυχιακές σπουδές της. Έμελλε, όμως αυτό το ταξίδι να ήταν το τελευταίο της Μαζί με τις φίλες της πήραν ταξί με προορισμό το αεροδρόμιο της πόλης, αλλά στο δρόμο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα συγκρούστηκε με λεωφορείο ε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι τρεις κοπέλες και ο οδηγός.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ