2013-07-15 00:31:38
Φωτογραφία για Επίσημα ο Τιάγκο Αλκαντάρα στη Μπάγερν
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατάφερε και πήρε τον Τιάγκο Αλκαντάρα στη Μπάγερν Μονάχου, αφού η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του διεθνούς άσου στους πρωταθλητές Ευρώπης!

Η σούπερ κίνηση από τους Βαυαρούς έγινε έναντι 25εκ. ευρώ, και ο νεαρός άσος θα γίνει έτσι κάτοικος Μονάχου. Ο 22άχρονος Ισπανός αποτελούσε διακαή… πόθο του Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ τις προηγούμενες μέρες είχε κάνει κίνηση να τον αποκτήσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα εντός των επόμενων ημερών θα ταξιδέψει στο Μόναχο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ευρώπης. Θα έχει χρονική ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η Μπάγερν θα πληρώσει τώρα 20 εκατ. ευρώ, ενώ η συμφωνία προβλέπει διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ της Μπάγερν και της Μπαρτσελόνα εντός της επόμενης τετραετίας. Έτσι, οι «μπλαουγκράνα» θα λάβουν επιπλέον 5εκ. ευρώ, και από τις εισπράξεις των εισιτηρίων. Να θυμίσουμε πως ο διεθνής άσος είχε ρήτρα στο συμβόλαιο του με τη Μπάγερν ύψους 18εκ. ευρώ.

Πηγή: pamesports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ