2013-07-15 22:06:07
Φωτογραφία για ΝΕΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...
O Πιέρ Ισά είναι σε νέο ταξίδι για τις ανάγκες του Ολυμπιακού με συνέπεια να δρομολογούνται μεταγραφικές εξελίξεις και μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", δεν αποκλείεται να υπάρξουν νεότερα την Τρίτη για τα ανοιχτά μέτωπα των ερυθρόλευκων.

Ο Ισά άφησε το Ζέεφελντ αλλά το σίγουρο είναι πως δεν γύρισε στην Αθήνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού είναι από το βράδυ της Κυριακής σε ταξίδι στο εξωτερικό που όπως φαίνεται συνδέεται με μεταγραφικές υποθέσεις του συλλόγου.

Στο Λιμάνι πάντως δεν ανέφεραν το παραμικρό τη Δευτέρα ούτε για τον Ραμπιού αλλά ούτε και για τον Μεντζανί. Πάντως, όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα επέλθουν τα νεότερα στο μεταγραφικό... μέτωπο του Ολυμπιακού. Πιθανότατα οι ουσιώδεις εξελίξεις να έρθουν ανήμερα του φιλικού αγώνα με την Σίμουρκ.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν άμεσα από μία έως δύο μεταγραφικές υποθέσεις ενώ παράλληλα δεν αποκλείονται και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Οι επαφές είναι διαρκείς και ο Ισά είναι σε ανοιχτή γραμμή όχι μόνο με την διοίκηση του συλλόγου αλλά και με τον Μίτσελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ