2013-07-16 16:29:02
Φωτογραφία για ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΤΑ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ...
Οι δύο καταγγελίες του Ολυμπιακού σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΕΦΙΠ εκδικάστηκαν την περασμένη Παρασκευή, με την υπόθεση του Γιάννη Φούφη να κλέβει την παράσταση, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ είχε καταγγείλει τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις επιθέσεις στους διαιτητές στο ΣΕΦ, αλλά και τις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τον τελικό του Κυπέλλου, όταν και αποκάλεσε τον δυο σερί χρονιές πρωταθλητή Ευρώπης "σύλλογο" της βρωμιάς.

Εκεί η υπόθεση δεν είχε εκδικαστεί επειδή ο πρόεδρος της Επιτροπής είχε καθυστερήσει να φτάσει στα γραφεία, γι αυτό και την Παρασκευή η ΕΦΙΠ είχε... διπλή δουλεια. Συζητήθηκε και το θέμα του Γιάννη Φούφη και των δικών του καταγγελιών περί υβριστικών εκφράσεων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε βάρος του διαιτητή της αναμέτρησης, στο ημίχρονο του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ.

Από τον Ολυμπιακό μάλιστα διέρρευσε ότι ο δικηγόρος του προέδρου του Παναθηναϊκού ισχυρίστηκε πως ουδέποτε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβρισε τους διαιτητές και στηρίχθηκε στην κατάθεση του Παναγιώτη Αναστόπουλου στον αθλητικό εισαγγελέα. Ο διεθνής ρέφερι είχε πει πως δεν ήταν βέβαιος αν οι ύβρεις ανήκαν στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, κάτι που ισχυρίστηκε και ο κομισσάριος της αναμέτρησης, που εκείνη την ώρα βρισκόταν μακριά από τα αποδυτήρια * Τα συμπεράσματα δικά σας! Τα νεότερα και οι αποφάσεις των αρμοδίων εν καιρώ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Musical, Αγάπη μου»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Musical, Αγάπη μου»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ