2013-07-17 14:14:03
Φωτογραφία για ΟΛΑΪΤΑΝ : ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ!
Μέρα με τη μέρα βελτιώνεται, ενσωματώνεται καλύτερα και δουλεύει για να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο όπως απαιτείται στον Ολυμπιακό, σύφωνα με όσα δήλωσε ο Ολαϊτάν.

Σε δηλώσεις του στη NOVA, ο 20χρονος Νιγηριανός μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων, μίλησε για το φιλικό με τη Σίμουρκ, για τη μέχρι τώρα απόδοσή του στον Ολυμπιακό και για το επερχόμενο φιλικό με τη Φράιμπουργκ.

Για το φιλικό με τη Σίμουρκ και την απόδοση του: "Ήταν ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα. Ήταν μια καλή αρχή για εμένα και είμαι χαρούμενος για την απόδοση και της ομάδας αλλά και της δικής μου αλλά φυσικά και για τη νίκη.

Είχα απουσιάσει για λίγο περισσότερο λόγω της εθνικής ομάδας. Μέρα με τη μέρα βελτιώνομαι και ενσωματώνομαι καλύτερα. Δουλεύω για να παραμείνω σε υψηλό επίπεδο όπως απαιτείται στον Ολυμπιακό.

Έχω έρθει έχοντας ένα σκοπό και για αυτό δουλεύω καθημερινά και όλο και πιο σκληρά. Το σκοπό θα τον αποκαλύψω μόλις καταφέρω τον στόχο μου!".

Για το επερχόμενο φιλικό με τη Φράιμπουργκ: "Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο από εδώ και πέρα. Κάθε ματς στο οποίο παίζουμε προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να παίζουμε έτσι όπως πρέπει να παίζουμε".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ