2013-07-18 16:14:08
Φωτογραφία για ΗΜΕΡΑ... ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΜΠΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
Ο Τζαμέλ Αμπντούν ξεκινά προπονήσεις στο Ρέντη και ενώ εκκρεμεί η απολογία του παίκτη ενώπιον της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός είναι σε άκρως δυσχερή θέση την ώρα που και ο ίδιος αλλά και οι Άγγλοι πιέζουν για την μεταγραφή του Για τον Ολυμπιακό το θέμα Αμπντούν δεν έχει τελειώσει ακόμα... Ο Γιάννης Βρέντζος θα ακούσει εντός της ημέρας τον παίκτη και ανάλογα με τα όσα θα πει ο Αλγερινός θα καθοριστεί και η περαιτέρω τύχη του. Ο διεθνής χαφ έχει περιέλθει πάντως σε δύσκολη θέση με τον Ολυμπιακό να είναι διατεθειμένος να κάνει ότι χρειάζεται μετά την συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες.

Ο παίκτης θα προπονηθεί σήμερα στο Ρέντη και ενώ προτίθεται να πιέσει και άλλο για να μπορέσει να πάρει μεταγραφή. Η Νότιγχαμ Φόρεστ άλλωστε αναμένεται να επανέλθει για αυτόν ενώ η πλευρά του Αμπντούν επισημαίνει πως έχει και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον.

Κάτι ανάλογο (ως προς την δύσκολη κατάσταση και θέση) ισχύει και για τον Τζιμπούρ. Και στους παίκτες έχουν ήδη σταλεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός τα σχετικά μηνύματα με τις υποθέσεις τους να μπαίνουν σιγά σιγά στην τελική ευθεία. Για τον δε Αμπντούν ίσως βγει ακόμα και σήμερα απόφαση...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ