2013-07-18 21:46:51
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ
Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τη Φράιμπουργκ στο Σρουντς της Αυστρίας, στο πιο δυνατό φιλικό μέχρι στιγμής, από την οποία και έχασε με 4-2. Οι ερυθρόλευκοι προβλημάτισαν κυρίως με την απόδοσή τους στο πρώτο ημίχρονο Το ίδιο προβληματισμένος εμφανίστηκε και ο Μίτσελ, κυρίως με την αμυντική λειτουργία της ομάδας του στο πρώτο 20λεπτο. Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, ότι πρέπει να βελτιωθούν πολύ οι ερυθρόλευκοι αν θέλουν να είναι δυνατοί και σταθεροί φέτος στην Ευρώπη.

Ο Μίτσελ, τόνισε επίσης ότι ο Θρύλος στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του στην Γερμανία, θα έχει καινούριους παίκτες και εκεί θα αποφασίσει για το ρόστερ του Ολυμπιακού για την σεζόν 2013-14.

Για το τι έφταιξε στο πρώτο 20άλεπτο: «Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα δεχόμασταν πολλές ευκαιρίες έγιναν τέσσερα σουτ και μπήκαν 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό είναι ένα κακό νέο αν θέλουμε να είμαστε δυνατοί και σταθεροί στην Ευρώπη φέτος».


Τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός ήταν πιο βελτιωμένος, είπε: «Είμαι ο ίδιος προπονητής και στο 1ο και στο 2ο ημίχρονο απλά πρέπει να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα όπως τα κάναμε στο δεύτερο μέρος».

Για το τι κρατάει και τι θα βελτιώσει: «Αυτό το 1ο στάδιο ήταν πιο πολύ να δουλέψουμε την φυσική κατάσταση τώρα πρέπει να διορθώσουμε και να δουλέψουμε στην τεχνική να μην κοιτάξουμε απλά τα λάθη αλλά και τα θετικά στοιχεία και να πάμε για το πρωτάθλημα».

Για το ποιους παίκτες θα κόψει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στην Γερμανία: «Ελπίζω στο επόμενο στάδιο στην Γερμανία να έχουμε καινούριους παίκτες και να αποφασίζουμε για το ρόστερ. Είναι δύσκολο να αποφασίζουμε για τους παίκτες που θα φύγουν αν δεν έχουν έρθει καινούριοι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ