2013-07-18 21:48:27
Φωτογραφία για Λάθος του PayPal πίστωσε... 92 τετράκις εκατομμύρια δολάρια σε έναν Αμερικανό
Φωτογραφική αποτύπωση του λογαριασμού του Κρις Ρέινολντς στο PayPal. Ο 56χρονος Αμερικανός έγινε για δύο λεπτά ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ποιος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο; Αν το μυαλό σας πήγε σε κάποιον από τους γνωστούς μεγιστάνες του πλούτου, χάσατε.

Κανείς από αυτούς δεν έχει περιουσία ύψους…. 92 τετράκις εκατομμυρίων δολαρίων! Αυτά τα χρήματα απέκτησε - έστω για δύο λεπτά - ένας 56χρονος Αμερικανός από την Πενσυλβάνια, ο οποίος έγινε από… λάθος ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Γη.

Ανοίγοντας τον υπολογιστή του και μπαίνοντας στον λογαριασμό που διατηρεί στο PayPal, ο Κρις Ρέινολντς δεν πίστευε στα μάτια του: ο δημοφιλής ιστότοπος online μεταφοράς χρημάτων τον είχε πιστώσει με 92.233.720.368.547.800 δολάρια – ποσό χίλιες φορές μεγαλύτερο από το ΑΕΠ ολόκληρου του πλανήτη!

Ο ιστότοπος ανακοίνωσε ότι «έγινε λάθος» και, λίγο αργότερα, αφαίρεσε τα χρήματα από τον λογαριασμό του Ρέινολντς, ο οποίος ξεπέρασε για λίγα λεπτά σε πλούτο τον - πραγματικά - πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη, τον Μεξικανό Κάρλος Σλιμ, μεγιστάνα του κλάδου των τηλεπικοινωνιών ο οποίος έχει περιουσία 73 δισ. δολαρίων.


Το PayPal προσφέρθηκε να κάνει μια δωρεά σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του Κρις Ρέινολντς.

«Στην αρχή νόμισα πραγματικά ότι είχα περιουσία τετράκις εκατομμυρίων. Ηταν μια τεράστια έκπληξη», δήλωσε στην εφημερίδα Philadelphia Daily News ο 56χρονος, ο οποίος εργάζεται ως στέλεχος δημοσίων σχέσεων.

Εάν, πάντως, είχε πραγματικά αυτά τα χρήματα, το πρώτο πράγμα που θα έκανε θα ήταν «να αποπληρώσει το εθνικό χρέος». 

 
ΤΑ ΝΕΑ
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ