2013-07-19 01:01:04
Φωτογραφία για «Βόμβα που θα εκραγεί στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας το νέο πολυνομοσχέδιο…»
Από το Γραφείο Τύπου

Η υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου, ενός νέου «μνημονιακού» πακέτου ανάλγητων μέτρων... από την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ανοίγει πυρ ομαδόν κατά των Ελλήνων πολιτών, που υφίστανται τις πολιτικές «ανθρωποθυσίας» κατ’επιταγή των Τροικανών.

Η αποδέσμευση μιας ακόμα δόσης δένει ακόμα πιο σφιχτά στα μνημονιακά «δεσμά» τους Έλληνες πολίτες, που βυθίζονται στον μνημονιακό «βούρκο» της ανέχειας και της ανεργίας. Χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο, απελευθέρωση των απολύσεων στον Ιδιωτικό τομέα και νέοι δυσβάσταχτοι φόροι θα συνθλίψουν την ήδη «γονατισμένη» ελληνική οικογένεια. Η Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, πιστή στα κελεύσματα της Τρόικας συνεχίζει την πεπατημένη πολιτική υποτέλειας στους δανειστές του Γιώργου Παπανδρέου δικαιώνοντάς την, την ώρα που πληθαίνουν οι φωνές από το εξωτερικό ότι η συνταγή είναι λάθος και οδηγεί την χώρα σε εθνικό αδιέξοδο. Αν συνεχιστεί η ίδια αδιέξοδη πολιτική θα επαληθευτούν όλες οι δυσοίωνες προβλέψεις για περαιτέρω αύξηση της ανεργίας, της ανέχειας και την κοινωνικής εξαθλίωσης, αφού το πρόσφατο παρελθόν έχει αποδείξει ότι με την στείρα πολιτική της λιτότητας δεν ευημερούν ούτε οι άνθρωποι ούτε οι αριθμοί και η έξοδος της χώρας από την οικονομική και την κοινωνική κρίση καρκινοβατεί.


Όσοι υπερψήφισαν το εκτρωματικό πολυνομοσχέδιο είναι συνένοχοι για την οικονομική «ταφόπλακα» που εναποθέτουν στην ελληνική κοινωνία και για την «κερκόπορτα» που ανοίγουν σε νέα μνημονιακά μέτρα τα οποία θα ακολουθήσουν για τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό. Τα σκληρά μέτρα του νέου πολυνομοσχεδίου είναι μόνο η αρχή για νέα οριζόντια μνημονιακά μέτρα, που θα χτυπήσουν αδιακρίτως τους Έλληνες πολίτες. Η Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου αποδείχθηκε για πολλοστή φορά αδύναμη και ανίκανη να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών υπερψηφίζοντας ένα ακόμα πολυνομοσχέδιο «κομμένο και ραμμένο» στις απαιτήσεις των δανειστών! Μπορεί η Κυβέρνηση να αποφάσισε να προστατέψει τα συμφέροντα της Τρόικας, εμείς όμως θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τα συμφέροντα της χώρας μας!

Ο αγώνας για την ανατροπή αυτής της αδιέξοδης πολιτικής έχει ήδη ξεκινήσει από τις υγιείς δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις και την ελληνική κοινωνία και δεν τον σταματά καμία «υποδουλωμένη» Κυβέρνηση στα ξένα συμφέροντα!

Με εκτίμηση,

Γιώργος Δρακούλης

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ