2013-07-19 11:14:10
Φωτογραφία για «ΤΡΕΧΕΙ» ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...
Φουλάρει για τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Ολυμπιακός και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες μέρες στη διαμόρφωση του ρόστερ, έτσι ώστε να καλυφθούν οι θέσεις στις οποίες έχει ζητήσει νέους παίκτες ο Μίτσελ και να γίνει το μοντάζ της ομάδας στη Γερμανία από την επόμενη εβδομάδα με τις λιγότερες δυνατές εκκρεμότητες.

Για τα άκρα της επίθεσης, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr" επανέρχεται η περίπτωση του Γιάν Μολό της Νανσί, ύστερα και από τις εξελίξεις στο θέμα Αμπντούν. Ο Ολυμπιακός προορίζει τον Γάλλο για αντικαταστάτη του Αλγερινού, ο οποίος είχε επαφές με τη διοίκηση, μίλησε και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και σύντομα θα υπάρξει οριστική έκβαση στο αν θα πάρει μεταγραφή στη Νότιγχαμ ή θα παραμείνει στον Ολυμπιακό αν οι Αγγλοι δεν ανεβασουν την προσφορα τους προς τους ερυθρολευκους.

Για την άμυνα, αναμένεται να κλείσει άμεσα η μεταγραφή του Κάρλ Μεντζανί παρά τα εμπόδια που έχει βάλει η Μονακό τις τελευταίες μέρες, ενώ για τη θέση του αμυντικού μέσου φαβορί παραμένει ο Μοαχάμεντ Ραμπιού της Εβιάν, με την οποία ο Ολυμπιακός προχωράει τις διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με το δημοσίευμα.


Στη Γαλλία επιμένουν για τον Αμαλφιτανό κι ο Ολυμπιακός από τη μεριά του επιμένει να διαψεύδει για τον 28χρονο μέσο, βάζοντας άλλους στόχους για τη θέση του επιτελικού μέσου, με τους Πλάσιλ και Ομπρανιάκ της Μπορντό πάντα στο προσκήνιο.

Για τον Τζιμπούρ η εντολή του Ολυμπιακού είναι να επιστρέψει τη Δευτέρα στις προπονήσεις, αλλά μέχρι τότε μπορεί να έχει γίνει η μεταγραφή του στο εξωτερικό. Με Τουρκία, Ρωσία και Κίνα να είναι πιθανοί προορισμοί. Ελμάντερ και Πέτριτς παραμένουν βασικές λύσεις για φορ.

Ενώ επανέρχονται τα σενάρια για γκολκίπερ, με προτάσεις από την Ισπανία για Αρανθούμπια, Ασένχο και από την Γαλλία για τον Οτσόα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει από την Αυστρία σήμερα και θα συνεχίσει για μερικές μέρες τις προπονήσεις στο Ρέντη προτού αναχωρήσει για την Γερμανία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Στο Λιμάνι παραδέχονταν ότι το βραχυκύκλωμα στο φιλικό με την Φράιμπουργκ έδωσε μια πολύ άσχημη εικόνα και οδήγησε στο αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά θεωρούν ότι στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, από το 30 έως το τέλος φάνηκαν πολλά από τα στοιχεία της δουλειάς που γίνεται στον τομέα της ανάπτυξης του παιχνιδιού. Κι ότι φυσικά η δουλειά πρέπι να έχει συνέχεια με το περιθώριο βελτίωσης να είναι μεγάλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ