2013-07-19 11:27:11
Φωτογραφία για ΚΑΡΟΛ : ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...
Συνέντευξη στη συνδρομητική τηλεόραση παραχώρησε ο Ρόι Κάρολ λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τη Φράιμπουργκ.

Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στάθηκε στα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα, τονίζοντας πως προέρχεται από επίπονες προπονήσεις και είναι αρκετά κουρασμένη.

«Ήταν ένα παιχνίδι δύο ημιχρόνων και στο πρώτο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο που θα ξεκινάει από πίσω με πολλές πάσες και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Πάνω σε αυτό δουλέψαμε στην προετοιμασία μας μέχρι τώρα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και πετύχαμε κάποια γκολ», ανέφερε αρχικά ο Κάρολ και συνέχισε.

«Η αρχή του ποδοσφαίρου είναι να πιέζεις τον αντίπαλο. Αυτό θέλει ο προπονητής μας, αυτό θέλουμε και εμείς. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν πολύ καλό, ήταν λίγο αργό. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε και ασκήσαμε πίεση. Είναι αρχή της προετοιμασίας και όλοι κάνουμε λάθη και εγώ έκανα ένα, άλλωστε. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι από τη σκληρή δουλειά».

Τέλος, για την προετοιμασία τόνισε. «Είναι μία πολύ σκληρή προετοιμασία, αλλά δεν μπορώ να πω πως δεν το απολαμβάνω, όπως κάνω και για κάθε στιγμή που παίζω. Είναι κάτι που αγαπώ, κάτι που λατρεύω να κάνω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ