2013-07-19 12:20:06
Φωτογραφία για Αρετή Τσοχατζοπούλου: Θέλω λύση Γαβαλά - Πάρτε τα σπίτια μου και αφήστε με ελεύθερη
Το δρόμο που ακολούθησε ο σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς αποφάσισε να επιλέξει η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου Αρετή και προσκόμισε στο δικαστήριο συμβόλαιο με το οποίο εκχωρεί στο ελληνικό δημόσιο και τα τρία ακίνητα, που κατά το κατηγορητήριο, φέρεται να αγόρασε με χρήματα του πατέρα της που προέρχονται από μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων, προκειμένου να αποφυλακιστεί.

Οπως αναφέρουν και τα ΝΕΑ ο συνήγορος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος προσκόμισε σήμερα στο δικαστήριο έγγραφο λέγοντας ότι «η Αρετή Τσοχατζοπούλου δίνει στο ελληνικό δημόσιο τα τρία ακίνητα για τα οποία κατηγορείται. Δεινοκράτους, Κεφαλληνίας 40 και 38.

Είναι αθώα. Εχει τρία παιδιά Θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Θέλει απέναντι στους συμπολίτες της να είναι ξεκάθαρη...».

Πρόεδρος: Ναι, μα είναι δεσμευμένα αυτά....]

Δημητρακόπουλος: Αυτό είναι το πρόβλημα. Θα είναι αναξιοποίητα για μία δεκαετία. Χρειάζονται αμετάκλητες απόφασεις...Εμείς το δίνουμε τώρα με συμβολαιογραφική πράξη δωρεάς, ώστε να ακολουθήσει η αποδοχή. Το ίδιο


έκανε και ο Γαβαλάς, που ήταν επίσης δεσμευμένα, αλλά η Δικαιοσύνη το εκτίμησε.

Η αυλαία πάντως, της συνεδρίασης έπεσε μέσα σε κλίμα έντασης . Αφορμή ήταν η δήλωση του προέδρου ότι στις 29 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι απολογίες με πρώτο τον Ακη τσοχατζόπουλου. Αυτό το ...πρόγραμμα βρήκε αντίθετο τον Ακη Τσοχατζόπουλο και την υπεράσπισή του, που ζήτησαν περισσότερο χρόνο.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου όμως, επέμεινε λέγοντας χαρακτηριστικά προς τους δικηγόρους «ακυρώστε τα εισιτήριά σας. Το δικαστήριο δεν θα διακόψει , αν δεν έχουμε φτάσει στο πέρας των απολογιών»..

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ονομάζομαι Ed Snowden
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ονομάζομαι Ed Snowden
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ