2013-07-19 18:54:03
Φωτογραφία για Συνελήφθη ο 36χρονος που σκόρπισε τον τρόμο στο γλέντι του γάμου
Συνελήφθη, σήμερα το πρωί στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ένας 36χρονος Ρεθεμνιώτης διότι... εκκρεμούσε σε βάρος του, ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ρεθύμνου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο 36χρονος με τη συνοδεία των δικηγόρων του, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη.

Ο 36χρονος, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βάρος ενός 50χρονου ημεδαπού και ενός Σύριου και παραβάσεις του Νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Ανακριτή Ρεθύμνου.

Ιστορικό

Όπως είχε γράψει και τότε το prismanews.gr την ώρα που 50χρονος μαζί με τον Σύριο αποχωρούσαν από το γαμήλιο γλέντι και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του δέχτηκε την επίθεση του 36χρονου. Ο νεαρός τον πυροβόλησε και τα πυρά βρήκαν τον 50χρονο στην ωμοπλάτη. Στη συνέχεια ακολουθώντας τον Σύριο, πυροβόλησε σε βάρος του, ανεπιτυχώς. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε αυτοψία, στο χώρο, τέλεσης της πράξης και σχετικά ευρήματα θα αποσταλούν αρμοδίως για εργαστηριακές εξετάσεις.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ