2013-07-19 19:34:02
Φωτογραφία για ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Ολυμπιακή ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Γυθείου!

Πάνω από 2000 φίλοι του θρύλου δημιούργησαν εκπληκτική Ολυμπιακή ατμόσφαιρα στο Δημοτικό γήπεδο του Γυθείου Λακωνίας και απόθέωσαν τους «ερυθρόλευκους» Βετεράνους, ενώ μεγάλες στιγμές αγάπης βίωσε ο μόνιμος κάτοικος Μάνης Μίμης Στεφανάκος που τυλιγμένος με τη δοξασμένη σημαία του Ολυμπιακού χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο.

Η εκδήλωση και ο αγώνας πραγματοποιήθηκε για το "Χαμόγελο του Παιδιού" που ανήκει στην περιοχή Καλύβια της Λακωνίας. Οι βετεράνοι καλωσορίστηκαν από τον δραστήριο Μητροπολίτη Μάνης Σεβασμιότατο κ. Χρυσόστομο, το Δήμαρχο Ανατ. Μάνης κ. Πέτρο Ανδρεάκο ο οποίος τίμησε με κύπελλα και μετάλλια την αποστολή του Ολυμπιακού, την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Κολοκοτρώνη, τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αθανάσιο Δαβάκη και τον Πρόεδρο της ΕΠΣΠ Λακωνίας κ. Παναγιώτη Καρρά καθώς και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος "Χαμόγελο του Παιδιού" κ. Κώστα Γιαννόπουλο.


Από τους βετεράνους ο Αντώνης Γλύκας ανταπέδωσε τους χαιρετισμούς μίλησε για το μεγαλείο του Ολυμπιακού και της Μάνης και παρουσίασε ένα-ένα τα μέλη της αποστολής μέσα σε εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι και ιδιαίτερα η Θύρα 7 Μάνης με τον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Παπαδημητρίου. Πριν την έναρξη του αγώνα η μπάντα του Δήμου έπαιξε τον Εθνικό ύμνο ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του ακουγόταν ο ύμνος του Ολυμπιακού. Οι προερχόμενοι από την περιοχή Μίμης Στεφανάκος, Αντώνης Τζανετουλάκος, Πέτρος Καραβίτης και Νίκος Μαριώλης τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο κ. Ανδρεάκο.

Στον κυρίως αγώνα οι βετεράνοι του Ολυμπιακού ήταν καταιγιστικοί αποδίδοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο και με τελικό σκορ 9-2 επιβλήθηκαν των βετεράνων του Γυθείου, της Μάνης και της ευρύτερης περιοχής. Μεγάλη στιγμή ήταν όταν στην αρχική ενδεκάδα ήταν αρχηγός και αγωνίστηκε για λίγο ο θρυλικός Μίμης Στεφανάκος. Τα τέρματα των ερυθρολεύκων επέτυχαν οι: Βαϊτσης 2, Μπονόβας 2, Τσιαντάκης, Ξανθόπουλος, Σιδέρης, Γκαβέζος, Καλογερόπουλος.

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν με τους: Κελεσίδη, Δαμιανίδη, Στεφανάκο, Ιωαννίδη, Αγγελή, Βαμβακούλα, Ξανθόπουλο, Μπονόβα, Τσιαντάκη, Καραβίτη, Σταυρόπουλο. Εν συνεχεία αγωνίστηκαν οι: Βαϊτσης, Καλογερόπουλος, Καλτσάς, Λάλας, Αρζένης, Γλύκας, Μουκέας, Τσακμακίδης, Ασπρογέρακας, Σιδέρης, Δελακάς, Κουμαριάς, Γ.Γκαβέζος, Κτενάς, Σταμάτης, Μαντάζης.Προπονητής Αντώνης Τζανετουλάκος, Φροντιστής Πέτρος Ριγούτσος ενώ επι κεφαλής της απόστολής ο Πρόεδρος Γιώργος Δαρίβας μαζί με τους Ψύχο, Σ.Γκαβέζο, Κριμιτζά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ