2013-07-19 19:29:49
Φωτογραφία για Όταν ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου νομίζει ότι απευθύνεται σε αγράμματους και χαχόλους....!!!
«Αν καταψηφιστεί κρίσιμο νομοσχέδιο, θα πάμε αμέσως σε εκλογές»... θέλοντας προφανώς να φοβίσει τους βουλευτές - κότες που δεν θέλουν εκλογές φοβούμενοι ότι δεν θα ξαναδούν βουλή...!!! 

 

«Δεν υπάρχει περίπτωση οπισθοδρόμησης και οπισθοχώρησης. Εάν κάποιο νομοσχέδιο, που είναι κρίσιμο και καίριο, όπως το προχθεσινό, δεν ψηφιστεί, την επόμενη κιόλας μέρα το πρωί θα προκηρυχθούν εκλογές».

Αυτό δήλωσε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM ο γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου, Τ. Μπαλτάκος και πρόσθεσε αυτό θα γίνει «είτε είναι Αύγουστος είτε Χριστούγεννα, αμέσως θα προκηρυχθούν εκλογές… Γι’ αυτό και ξαναλέω: να μην παίζει κάποιος με την αποφασιστικότητα του κ. Σαμαρά. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνει πίσω». Ωστόσο, ξεχνάει ο περισπούδαστος κ. Μπαλτάκος ότι ο Σαμαράς δεν μπορεί να προκηρύξει εκλογές καθώς δεν έχει την δεδηλωμένη η ΝΔ. Απλά παραιτείται από πρωθυπουργός αν έχει τα κότσια και η μπάλα έρχεται στα χέρια του προέδρου της Δημοκρατίας με τις διερευνητικές εντολές... Τις οποίες φοβάται κι ο Σαμαράς γιατί δεν ξέρει τι μπορεί να του προκύψει...!!!


Στην ερώτηση εάν υπήρχε κίνδυνος να καταψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο και γι΄αυτό προειδοποίησε με εκλογές, είπε: «Δεν νομίζω. Υπήρχαν διάφορες φωνές που ακούγονταν, έγιναν κάποιες παρεμβάσεις στο κείμενο, από αυτά που έλεγαν βουλευτές και ήταν σωστά και ψηφίστηκαν τελικά. Αλλά εκείνοι που έλεγαν ότι δεν ψηφίζουν το ένα ή το άλλο, θα έπρεπε να ξέρουν -και γι’ αυτό είπα αυτή τη φράση, όχι μόνο στους δημοσιογράφους, αλλά και ευρύτερα- ότι αν δεν ψηφίσουν, την επόμενη μέρα θα προκηρυχθούν εκλογές. Χωρίς δεύτερη κουβέντα».
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ