2013-07-19 19:34:04
Φωτογραφία για Η κρίση ματώνει την Πρέβεζα - Τριπλασιάστηκαν μέσα σε 6 μήνες οι οικογένειες με οικονομικά προβλήματα
Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος είναι ορατά και σε πολλές περιπτώσεις αβάσταχτα και αυτό φαίνεται από το ότι... καθημερινά φτάνουν στο τμήμα πρόνοιας του Δήμου Πρέβεζας οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα αφού υπάρχουν περιπτώσεις να είναι άνεργοι και οι δύο γονείς.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η δημοτική ραδιοφωνία, την ίδια στιγμή λόγω της οικονομικής κρίσης που βαθαίνει μέρα με τη μέρα όλο και λιγότερα είναι τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που φτάνουν στο τμήμα πρόνοιας με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξασφαλιστούν τα αναγκαία έστω και για κάποιες ημέρες.

Ο αριθμός των οικογενειών πριν από έξι περίπου μήνες ήταν περίπου εκατό ενώ σήμερα έχει τριπλασιαστεί αφού τα αιτήματα ξεπερνούν τα 250, ενώ υπάρχουν και πολλές οικογένειες που δεν απευθύνονται στο τμήμα της πρόνοιας, ενώ στον αριθμό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται οι 141 οικογένειες που ήδη στηρίζονται από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών μετά την βοήθεια που έχει εξασφαλίσει η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας σε συνεργασία με τη Μητρόπολη.

Το τμήμα πρόνοιας ελπίζει τώρα στις οργανωμένες κινήσεις των συλλόγων που πραγματοποιούν εκδηλώσεις με εισιτήριο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ