2013-07-19 20:14:04
Φωτογραφία για Χανιά: Εκλεψαν... τη λίμνη στην Αγυιά
Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης ο οποίος το απογευμα της Τετάρτης επισκέφτηκε... την Αγυιά και είδε ότι άγνωστοι είχαν αφαιρέσει μεγάλες ποσότητες νερού από το φράγμα.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο κ. Βουλγαράκης, η στάθμη του νερού, σε μια περίοδο μάλιστα που υπάρχουν έντονες συζητήσεις για ενδεχόμενο λειψυδρίας στο μέλλον, άγνωστοι σήκωσαν το θυρόφραγμα και πήραν τόση ποσότητα νερού ώστε η στάθμη να πέσει κατά 1.3 μέτρα.

Όπως εξήγησε ο κ. Βουλγαράκης το 2011 άγνωστοι είχαν και πάλι "χτυπήσει" το φράγμα, σπάζοντας το θυρόφραγμα.

Και τότε η στάθμη του νερού ειχε κατέβει αισθητά ενώ φέτος το θυρόφραγμα δεν ήταν κλειδωμένο.

Σε ερώτηση του Flashnews.gr, για ποιό λόγο δεν είχε κλειδωθεί το θυρόφραγμα εφόσων υπήρξε περιστατικό παραβίασης, ο κ. Βουλγαράκης απάντησε ότι δεν πιστεύαμε ότι θα γίνονταν κάτι τέτοιο.

"Μετά από αυτό" όμως σημειώνει ο κ. Βουλγαράκης, "απευθύνω αυστηρή προειδοποίηση σε ανευθυνο-υπεύθυνους" ότι αν επαναληφθεί κάτι τέτοιο θα επέμβει ο Εισαγγελέας.

Σε επόμενη ερώτηση του Flashnews.gr αν υπάρχουν υποψίες για το ποιός ή ποιοί κρύβονται πίσω από "δροσερή κλοπή" ο κ. Βουλγαράκης απάντησε ότι δεν θέλει να απαντήσει σε κάτι τέτοιο και επανέλαβε σε αυστηρό τόνο ότι την επόμενη φορά οι αρχές θα είναι αμείλικτες.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ