2013-07-20 00:01:01
Φωτογραφία για Κούγιας:Ο Ψωμιάδης θα βγεί και θα πάρει τον Ηρακλή
O Αλέξης Κούγιας φιλοξενήθηκε στον Arena fm 89,4. Μίλησε για όλους και για όλα ενώ έριξε τις «βόμβες» του για το Ελληνικό πρωτάθλημα, είπε μεταξύ άλλων ότι ο Ψωμιάδης θα πάρει τον Ηρακλή και ότι ο Τζεμπούρ του είπε ότι φεύγει από τον Ολυμπιακό γιατί δεν αντέχει να παίζει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. «Φαίνεται ότι το πρωτάθλημα αρχίζει σιγά-σιγά και χάνει την όποια αξία έχει, υπάρχει  απαξίωση των ποδοσφαιριστών για το Ελληνικό πρωτάθλημα ακόμα και για τον Ολυμπιακό με παίκτες να θέλουν να φύγουν, και μιλάω για τον Αμπντούν και τον Τζιμπούρ οι οποίοι δεν είχαν να φάνε και έπαιζαν σε κάτι ομάδες περιθωριακές που δεν τις ήξερε κανένας. Δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα, ο Τζιμπούρ μου είχε πει κατά λέξη : « σιχαίνομαι που παίζω σε αυτό το πρωτάθλημα και είμαι παίκτης αυτής της ομάδας», μου το είπε μετά τον  αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό που είχε διακοπεί χωρίς κανέναν λόγο. Απλά δεν είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός και κάποιοι θα έχαναν τα λεφτά τους στο στοίχημα»
. Για τον Ιβαν Σαββίδη και αν μπορεί να κοντράρει τον Μαρινάκη: «Τον περιμένουμε τον κ. Σαββίδη, θέλουμε να δούμε την συμπεριφορά του, έχει δημιουργήσει αμφιλεγόμενα σχόλια μέχρι στιγμής, από την μία περνάει μία υπερηφάνεια με τις δηλώσεις του και τα βιογραφικά του και τα πολλά χρήματα τα οποία μόνο ο ίδιος ξέρει από πού προήλθαν. Δείχνει εξαιρετικά δείγματα σε κάποιους τομείς, κυρίως οικονομικούς μέχρι τώρα αλλά δείχνει και αρνητικά δείγματα με τρανταχτά παραδείγματα τόσο του Δώνη όσο και του Γκαρσία το οποίο θεωρώ ότι ήταν μεγάλο σφάλμα. Τον Γκαρσία τον έδιωξε μετά από εισήγηση του Δώνη.» Για τον Ηρακλή και το ποιος βρίσκεται από πίσω: «Κάποιος είναι από πίσω, αυτό είναι σίγουρο. Ποιος δίνει "20άρικα" προκαταβολές στον Ηρακλή; Ποιος βάζει τα λεφτά; Ο Παπαδόπουλος δίνει τα λεφτά; Αυτός πληρώνει; Συνέχεια βλέπω μπροστά μου τον Ηρακλή, σε μεταγραφές σε όλα, θέλουμε να πάρουμε έναν παίκτη και ξαφνικά γίνεται ένας απίστευτος πλειστηριασμός από μια ομάδα που πέρσι χρωστούσε τα πάντα, όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν απλήρωτοι, κάποιος υπάρχει από πίσω, ο Παπαδόπουλος δεν έχει λεφτά ακόμα χρωστάει. Ο Μάκης Ψωμιάδης θα βγει και θα πάρει τον Ηρακλή, αυτός είναι από πίσω και θα δικαιωθώ σύντομα. Άλλωστε η συνεργασία με τον Κώστα Τσαλίκη, επί χρόνια συνεργάτη του Μάκη Ψωμιάδη, μόνο τυχαία δεν είναι. Σε ένα μήνα ο Μάκης Ψωμιάδης θα έχει βγει από την φυλακή και πιστεύω ότι θα πάρει τον Ηρακλή. Ο Ψωμιάδης είναι φίλος μου, παρά το γεγονός ότι έκανα έναν αγώνα για την εξυγίανση στο ποδόσφαιρο και ήταν μέσα σε αυτούς που έχουν πρόβλημα με την δικαιοσύνη. Ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει, κανένας δεν ελέγχεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα».

Ανακοίνωση-απάντηση στον Αλέξη Κούγια για τους ισχυρισμούς του, ότι ο Ψωμιάδης θα πάρει τον Ηρακλή μόλις βγει από τη φυλακή σε ένα μήνα, εξέδωσε η κυανόλευκη ΠΑΕ, χαρακτηρίζοντας τον γνωστό ποινικολόγο ως σεναριογράφο επιστημονικής φαντασίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 συγχαίρει τον κ. Κούγια για τη συγγραφή του νέου σεναρίου του με το οποίο προσπαθεί να δικαιολογήσει τη ποδοσφαιρική ανυπαρξία του, σπιλώνοντας συγχρόνως την ιστορία της ομάδας μας. Κ. Κούγια όση λάσπη προσπαθείτε να εκτοξεύσετε εναντίον της ομάδας μας να γνωρίζετε ότι θα επιστρέψει σε εσάς....Ασχοληθείτε επιτέλους με την ομάδα σας και όχι με την οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ, η οποία συσπειρωμένη θα επιτύχει την επιστροφή της ομάδας μας στη φυσική της θέση, στη Super League. Μην προσπαθείτε να παραμείνετε στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα με σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο!!!".
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ