2013-07-20 11:13:04
Φωτογραφία για Ισχυρή έκρηξη αναστάτωσε τα ξημερώματα το κέντρο της Λάρισας
Πανικός τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Υψηλάντου και Μανδηλαρά μετά από έκρηξη που σημειώθηκε... στον ισόγειο χώρο πολυκατοικίας από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Συγκεκριμένα λίγα λεπτά μετά τις 4 μια ισχυρή έκρηξη προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα, τζαμαρίες καταστημάτων και εισόδους πολυκατοικιών ενώ οι κάτοικοι της περιοχής πετάχτηκαν έντρομοι από τα σπίτια τους μιας και ο θόρυβος της έκρηξης ήταν πολύ δυνατός.

Οπως οι κάτοικοι σημείωναν χαρακτηριστικά στην onlarissa, μόνο από καθαρή σύμπτωση δεν σημειώθηκε κανείς τραυματισμός, ενώ κανείς δεν θέλει να υποθέσει τί θα συνέβαινε αν η έκρηξη σημειωνόταν μερικές ώρες νωρίτερα ή αργότερα!

Μέχρι και αυτή την ώρα η περιοχή που σημειώθηκε η έκρηξη έχει αποκλειστεί, ενώ οι έρευνες διεξάγονται παρουσία Εισαγγελέα και αξίζει να αναφέρουμε ότι πιθανότατα θα έρθει και κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής για να ερευνήσει τα αίτια της έκρηξης.

Κάτοικοι της περιοχής σε συζητήσεις πιθανολογούν ως αιτία της έκρηξη τη διαρροή φυσικού αερίου, αλλά δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο η έκρηξη να προήλθε και από τοποθέτηση βόμβας, ενώ από την αστυνομία τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά.
onlarissa.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ