2013-07-20 11:54:06
Φωτογραφία για Aχαΐα: Θα μας τρελάνουν με τις τιμές της βενζίνης - Βενζινάδικο πουλά την αμόλυβδη... φθηνότερα από το διυλιστήριο
Κανένας έλεγχος στις τιμές των καυσίμων από στελέχη της Διεύθυνσης Εμπορίου στην Πάτρα, έστω και αν κατά καιρούς έχουν γίνει αλλεπάλληλα δημοσιεύματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα - απόδειξη ότι «κάτι συμβαίνει» ή τέλος πάντων θα πρέπει να υπάρξει διερεύνηση των όσων κατά καιρούς καταγγέλλονται είναι οι αποδείξεις που δημοσιεύει ο «Κόσμος».

Την περασμένη Πέμπτη 11 Ιουλίου η τιμή του Διυλιστηρίου για την απλή αμόλυβδη βενζίνη ήταν 1,304202 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Αν σε αυτή την τιμή προσθέσουμε και το ΦΠΑ το διυλιστήριο πωλούσε προς 1,602 ευρώ. Στην τιμή διυλιστηρίου θα πρέπει να προσθέσουμε το κέρδος της εταιρείας που προμηθεύει τα ντόπια πρατήρια με καύσιμα αλλά και το κόστος μεταφοράς από Αθήνα!

Κι όμως την ίδια ημέρα πρατήριο στην Πάτρα πωλούσε προς 1,599. Δηλαδή φθηνότερα... και από το διυλιστήριο! Προφανώς ο συγκεκριμένος πρατηριούχος όχι μόνο έβαζε από την τσέπη του, όχι μόνο δεν κέρδιζε, αλλά χάριζε στους πελάτες του και τα έξοδα μεταφοράς της βενζίνης και το ποσοστό κέρδους της εταιρείας με την οποία συνεργάζεται για να του μεταφέρει το πετρέλαιο. Αλήθεια στην Διεύθυνση Εμπορίου τι κάνουν; Γιατί πολλά λέγονται στην «πιάτσα»!

Η τιμή αμόλυβδης στις 11 Ιουλίου

Η τιμή αμόλυβδης του διυλιστηρίου στις 11 Ιουλίου... χωρίς ΦΠΑ 23%
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ