2013-07-20 14:13:03
Φωτογραφία για Κάτοικος Βαρκελώνης ο Παπανικολάου
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την παραχώρηση του Κώστα Παπανικολάου στη Μπαρτσελόνα. Στην ανακοίνωση μάλιστα τον ευχαριστεί για... την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ για την παραχώρηση του καλαθοσφαιριστή Κώστα Παπανικολάου.

Ευχαριστούμε τον Κώστα Παπανικολάου για την προσφορά του στον Ολυμπιακο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Η καταλανική ομάδα ήταν αποφασισμένη να αποκτήσει τον έλληνα διεθνή. Η πρόταση που έκανε στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Κώστα Παπανικολάου δεν άφηνε περιθώρια στους «ερυθρόλευκους», που δύσκολα θα μπορούσαν να αντιπροτάξουν κάτι στα 5.5 εκατομύρια ευρώ για τρία χρόνια συμβολαίου.

Ετσι δεν αποκλείεται και εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η μεταγραφή του έλληνα διεθνή.

Παράλληλα οι Καταλανοί έριξαν το μπάι-άουτ για το ΝΒΑ στο 1.000.000 ευρώ για το καλοκαίρι του 2014 και στις 750.000 ευρώ για το καλοκαίρι του 2015.


Ετσι οι «ερυθρόλευκοι» θα αρκεστούν στο 1,5 εκατ. ευρώ που θα πάρουν από την ισπανική ομάδα και θα πάνε για άλλον παίκτη για να καλύψουν το κενό του «Παπ», που σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να είναι και ο Μος της Σιένα.

Κλείνει Μπέγκιτς

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν κάνει επαφές με το Μίρσα Μπέγκιτς. Ο παίκτης αξιώνει το ποσό των 800.000 ευρώ ετησίως, ο Ολυμπιακός δίνει λιγότερα, όμως και σ' αυτή την υπόθεση υπάρχει αισιοδοξία από πλευράς ελληνικής ομάδας, πως θα βρεθεί η χρυσή τομή.
Τα Νέα
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ