2013-07-20 15:54:16
Φωτογραφία για Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα
Τα ονόματα των Χεράρδο Μαρίνο και Λουίς Ενρίκε κυριαρχούν στα ισπανικά Μέσα ως οι επικρατέστεροι διάδοχοι του Τίτο Βιλανόβα. Στη λίστα των υποψηφίων παραμένουν οι Λάουντρουπ, Κούμαν και Βαλβέρδε. Χάινκες, Μπιέλσα θέλει ο κόσμος.

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού βρίσκεται η Μπαρτσελόνα μετά την αποχώρηση του Τίτο Βιλανόβα λόγω της επιδείνωσης της υγείας του. Ο Σάντρο Ροσέλ σημείωσε στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί ο διάδοχος του 45άχρονου προπονητή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα ονόματα που παρουσιάζονται ως υποψήφιοι για τον πάγκο των ''μπλαουγκράνα" είναι το βασικό θέμα στα ισπανικά Μέσα και όχι μόνο. Αυτή τη στιγμή προβάλλονται ως φαβορί οι Χεράρδο Μαρίνο και Λουίς Ενρίκε.

Ο Μαρτίνο παρουσιάζεται φαβορί από την 'Marca', την 'Mundo Deportivo' και την 'As'. Επικαλούνται μάλιστα πηγές της αργεντίνικης 'Olé', σύμφωνα με τις οποίες η Μπαρτσελόνα έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον 50άχρονο πρώην προπονητή της Νιούελς Όλντ Μπόις.


Αντίθετα, η 'Sport' θεωρεί ότι στην pole position είναι ο Λουίς Ενρίκε. Ο πρώην άσος της Μπάρτσα υπέγραψε πριν λίγες εβδομάδες στην Σέλτικ, ωστόσο οι "μπλαουγκράνα" είναι έτοιμοι να πληρώσουν ρήτρα 3.000.000 ευρώ στους Σκοτσέζους για να τον φέρουν πίσω στη Βαρκελώνη.

Να σημειωθεί ότι η 'Mundo Deportivo' εξακολουθεί να έχεις στη λίστα των υποψηφίων τους Λάουντρουπ, Κούμαν, Βαλβέρδε αλλά και τον Λουίς Ενρίκε. Και οι 4 συγκεκριμένοι προπονητές βρίσκονται σε άλλες ομάδες, συνεπώς η Μπαρτσελόνα πρέπει πρώτα να συμφωνήσει με αυτές για την αποδέσμευσή τους.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα διεξάγει γκάλοπ για τον επόμενο τεχνικό της ομάδας. Μέχρι τώρα έχουν ψηφίσει πάνω από 21.000 άτομα, με τον Γιουπ Χάινκες να προηγείται (28%) και τον Μαρσέλο Μπιέλσα να ακολουθεί (23%).

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ