2013-07-20 16:35:05
Φωτογραφία για Έξαλλοι οι αστυνομικοί με την απόφαση να μην έχουν έκπτωση στα πλoία
Την αγανάκτηση των αστυνομικών για την απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, να μην συμπεριλαμβάνονται στη μερική έκπτωση, όταν αυτοί ταξιδεύουν με πλοία, εκφράζει με επιστολή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, προς υπουργούς, πολιτικά κόμματα και την αστυνομική ηγεσία.

Οι ένστολοι συνδικαλιστές αναφέρουν ότι σε προηγούμενο χρόνο είχε εκδοθεί η υπ’ αριθ. 3324/1/15/03 από 03-04-2003 Κοινή Υπουργική Απόφαση Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Ναυτιλίας και Αιγαίου (ΦΕΚ Β-438) που το προέβλεπε και παρά αυτής της πρόβλεψης, σπάνια αυτό εφαρμόζονταν από τις ακτοπλοϊκές εταιρίες. Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΑΣΥ, επισημαίνει χαρακτηριστικά:

«Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ως ένστολοι πολίτες με περικοπές στις αποδοχές μας της τάξης του 40 %, είναι επιβεβλημένη η από μέρους σας διόρθωση τηςπροαναφερόμενης απόφασης προκειμένου να συμπεριληφθούν σ’ αυτή και οι Αστυνομικοί, διασφαλίζοντας έτσι την έκπτωση κατά τις μετακινήσεις τους ακτοπλοϊκώς στην τιμή των εισιτηρίων κατά 50 %».

Πηγή: Newsit
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ