2013-07-20 18:36:19
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ «ΠΑΠ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!
Με αποθεωτικά λόγια αναφέρεται η Ευρωλίγκα για τη μεταγραφή του Κώστα Παπανικολάου από τον πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό, στην Μπαρτσελόνα, με τη διοργανώτρια αρχή να έχει πρώτο θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της αυτή τη μετακίνηση.

«Ένας από τους πιο ολοκληρωμένους νεαρούς παίκτες στο παγκόσμιο μπάσκετ έχει νέα ομάδα στην Ευρωλίγκα αφού η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το Σάββατο ότι υπέγραψε τον δύο φορές πρωταθλητή στην Ήπειρο, Κώστα Παπανικολάου, για τέσσερα χρόνια, με τις ιατρικές εξετάσεις να αναμένονται. Ο Παπανικολάου ήταν ο βασικός σμολ φόργουορντ για τον δύο συνεχόμενες φορές πρωταθλητή στην Ευρωλίγκα, Ολυμπιακό και ψηφίστηκε ως το ανερχόμενο αστέρι της διοργάνωσης την περασμένη σεζόν.

Ο Παπανικολάου που τρέχει επίμονα το παρκέ και έχει εντυπωσιάσει τους οπαδούς παντού με τα τελειώματα στους αιφνιδιασμούς και τα μπλοκ, πρόσθεσε μια νέα διάσταση όντας ο πρώτος σε ποσοστό στα τρίποντα στην Ευρωλίγκα πέρσι με 52.1%, ενώ ήταν και ο πρώτος ριμπάουντερ του Ολυμπιακού με 4.4 ανά ματς», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ