2013-07-20 21:29:04
Φωτογραφία για ΕΒΔΟΜΑΔΑ... ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, η αποστολή των ερυθρόλευκων επέστρεψε από το Ζέεφελντ και πλέον… όλα παίρνουν το δρόμο τους, τόσο στις αφίξεις όσο και στις αποχωρήσεις.

Ο Μίτσελ και οι παίκτες του, επέστρεψαν από την Αυστρία και το Ζέεφελντ, όπου δούλεψαν όλο αυτό το διάστημα, ενώ έδωσαν και δύο φιλικά παιχνίδια.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό τα «θέλω» του και το μόνο που μένει είναι να μπουν και τα τελευταία κομμάτια στο... παζλ του νέου Ολυμπιακού. Η εβδομάδα που ξεκινάει από τη Δευτέρα αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις τόσο στις… «εισαγωγές», όσο και τις «εξαγωγές στο Λιμάνι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Είναι δεδομένο, πως μετά το... μικροσκόπιο του Μίτσελ , στην Αυστρία, κάποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν, αφού από μόνοι τους κάνουν ένα υπεράριθμο ρόστερ, πόσο μάλλον όταν αποκτηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Έτσι, σύντομα θα υπάρξει μια… «μαύρη» λίστα, η οποία θα φέρει στην πόρτα της εξόδου κάποιους παίκτες.


Από εκεί και πέρα, στην τελική ευθεία θα μπουν και οι μεταγραφικές κινήσεις. Τα δύο φιλικά, αλλά και η καθημερινή δουλειά στο Ζέεφελντ, έδειξαν στον Ισπανό τεχνικό, τις τυχόν ανάγκες που μπορεί να έχει το ρόστερ του, κάτι που επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του ο ίδιος. Έτσι, η εβδομάδα που ξεκινάει, ενδεχομένως να φέρει και… νέο «αίμα» στο Λιμάνι.

Μια ξεχωριστή κατηγορία στα δεδομένα του Ολυμπιακού, είναι οι Τζαμέλ Αμπντούν και Ραφίκ Τζιμπούρ. Οι δύο Αλγερινοί είναι στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, με την απόφαση από πλευράς διοίκησης για σκληρή στάση απέναντι τους, να είναι δεδομένη. Μάλιστα, από τη Δευτέρα, ο δεύτερος, θα πρέπει να είναι στις εγκαταστάσεις της ομάδας για να ξεκινήσεις προπονήσεις, αλλιώς θα υποστεί τις κυρώσεις, όπως ήδη έχει ενημερωθεί.

Για τον Αμπντούν είναι διαφορετικά τα πράγματα, αφού έχει απολογηθεί και αναμένεται η απόφαση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, για να φανεί αν θα αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους και κάτω από πιο καθεστώς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΙ 300 ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΙ 300 ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ