2013-07-21 09:00:07
Φωτογραφία για Αισθητική ανανέωση για τις Moto Guzzi V7 Special και Norge GT8V
Οι Ιταλοί βρίσκουν πάντα υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς

Ανανεώνονται αισθητικά η Moto Guzzi V7 Special και η Norge GT8V, ενώ μηχανικά παραμένουν απαράλλαχτες. Όμως οι επεμβάσεις των σχεδιαστών πραγματικά κάνουν τις δύο μοτοσυκλέτες να μοιάζουν καινούργιες.

Είναι γνωστή η ικανότητα των Ιταλών να σχεδιάζουν όμορφα, παρόλα αυτά η δημιουργικότητά τους πάντα εκπλήσσει. Η αναγεννησιακή φλέβα δεν λέει να στερέψει και οι ιταλικές μοτοσυκλέτες, μονόχρωμες ή πολύχρωμες, εξακολουθούν να αποτελούν μοναδικές δημιουργίες.

Τα πράγμα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά φέτος για τη Moto Guzzi. Οι πωλήσεις, σε καιρό βαθιάς κρίσης, παρουσίασαν αύξηση 27,9% κατά το πρώτο τρίμηνο (σε σχέση με το αντίστοιχο του '12) και η νέα California 1400 συνεχίζει να μαζεύει διθυραμβικές κριτικές, τόσο για την εμφάνισή της όσο και για τη δυναμική της συμπεριφορά.

Για το 2013 η Moto Guzzi V7 Special καλύπτεται με νέα γραφικά και χρώματα, εμπνευσμένα από την 750 Sport S της δεκαετίας του '70.


Τα νέα χρώματα περιλαμβάνουν ένα μεταλλικό ασημί με μαύρα σειρήτια και ένα μαύρο με μαύρες/πορτοκαλί/ασημένιες ραβδώσεις. Και οι δύο εκδοχές φορούν τώρα ένα ανάγλυφο λογότυπο της Guzzi στο ρεζερβουάρ και τους μαύρους (αντί των χρωμιωμένων) τροχούς.

Όσο για την τουριστική Norge GT8V η αισθητική της ανανέωση περιλαμβάνει μια χρωματική απόχρωση μαονιού και μία λευκού περλέ, που συνοδεύονται από ένα τεθλασμένο ασημί σειρήτι, το οποίο διατρέχει φέρινγκ και ρεζερβουάρ.

Πηγή: Newsbeast.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ