2013-07-21 13:30:07
Φωτογραφία για Έχουν πάρει τα αυτιά μου ότι θα γίνει το Dancing
Για το μέλλον της στον ΑΝΤ1 και για την τύχη του "Dancing with the Stars" την ερχόμενη σεζόν μίλησε στην κάμερα του Star η Ζέτα Μακρυπούλια.

"Για το Dancing εμένα έχουν πάρει τα αυτιά μου ότι θα γίνει. Αλλά τώρα έχω πολύ σύντομα ραντεβού με τον ΑΝΤ1 και δεν μπορώ ακόμη σίγουρα να σας πω τι και πώς και αν. Την αγαπάω την τηλεόραση γιατί είμαι παιδί της τηλεόρασης και τη σέβομαι πάρα πολύ και πραγματικά θα ήθελα να δω αυτήν την ψαλίδα να ανοίγει πιο πολύ και να γίνονται καλύτερες δουλειές" δήλωσε η παρουσιάστρια και ηθοποιός χωρίς να προβεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το σόου χορού.

Όσον αφορά τη σχέση της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη ανάφερε πως "στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά", ενώ απέφυγε να μιλήσει για τις φήμες περί γάμου αυτό το καλοκαίρι.

Τέλος η Ζέτα σχολίασε και την κοινωνική κατάσταση στη χώρα μας:

"Περάσαμε πολλά χρόνια που ήμασταν πολύ ήρεμοι και πολύ βολεμένοι στον καναπέ μας και μου αρέσει που τώρα πατάμε πόδι. Ο κόσμος είναι πάρα πολύ αγανακτισμένος και με το δίκιο του διότι πλέον ο βασικός μισθός έχει πέσει πάρα πολύ χαμηλά. Μιλάμε για οικογένειες που έρχονται και μας βλέπουν και μας μιλάνε για δύο και τρία παιδιά, που δεν έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν τα παιδιά τους όπως ήθελαν και όπως ονειρεύονταν".
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το πιο άθλιο δημοσίευμα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το πιο άθλιο δημοσίευμα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ